14aug.

Incearca tiroliana in realitatea virtuala

Amatorii de senzaţii tari acum au şansa să încerce tiroliana in realitatea virtuala. Senzaţia e disponibilă în Londra, iar cei care vor un pic mai mult decât să se dea pe zip-line cu London Eye în spate, pot încerca un headset de VR pentru o experienţă suplimentară.

Englezii de la Zip- London au venit cu ideea în această vară, când au amplasat cea mai lungă tiroliana de pe suprafaţa unui oraş, într-un parc din Londra. Fanii sporturilor extreme pot creşte doză de adrenalină prin tiroliana in realitatea virtuala cu ajutorul unui headset care îi duce într-o nouă lume. Experienţa de VR îi duce tocmai în Dubai, la Jebel Jais Flight, o tiroliana care deja a intrat în Cartea Recordurilor, unde viteza ajunge la peste o sută de mile pe oră, pe aproape 3 km de linie.

Cei care au curajul să facă asta vor fi imediat transportaţi pe muntele Jebel Jais şi, în plus, pentru că întreaga experienţă este realizată în parteneriat cu oficiul de turism local din Râs Al Khaimah, un norocos va câştiga şi o  frumoasă vacanţă în Emiratele Arabe.

Practic, englezii au reuşit să crească doză de adrenalină şi entertainment pe care o asemenea experienţă o aduce doar prin intermediul unui telefon şi al unei căşti de realitate virtuală foarte bine prinsă şi în perfectă coordonare cu traseul tirolienei din Londra. Ceva similar a apărut deja şi în Germania, însă de data aceasta e vorba de un aquapark, unde un tobogan are inclus şi o experienţă în realitatea virtuală. VR-ul pătrunde şi prinde din ce în ce mai mult teren, într-un alt fel de entertainment, mai departe de jocuri. Îl găsim acum în marketing, ca formă de fidelizare a consumatorului sau pentru creearea de noi experienţe pentru creşterea engagement-ului cu brand-ul. Am văzut-o aplicată recent de companiile aeriene, în industria de automotive şi chiar în învăţământ.

didi

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.