everslaught vr
04iun.

Intra in tenebrele medievale cu EVERSLAUGHT

EVERSLAUGHT VR e un joc care nu este făcut pentru sufletele sensibile la mişcare. Jocul realizat de cei de la ModX este gândit special pentru care rău de mişcare în realitatea virtuală nu pune nici un fel de problemă. EVERSLAUGHT VR te duce într-o lume antică, în care trebuie să găseşti comori preţioase şi neaşteptate, să înfrunţi tot felul de duşmani dubioşi şi însetaţi de sânge şi să te lupţi până în ultima secundă.

EVERSLAUGHT VR e încă în perioada de early access, dar asta nu îl face mai puţin „jucabil”. Povestea este bine scrisă, te plimbi prin tot felul de tenebre, te loveşti de tot felul de comori pe care terbuie să le strângi ca să îţi creşti nivelul armelor şi al energiei, ai parte de tot felul de bătălii interesante cu duşmanii, care niciodată nu par să se comporte sau să reacţioneze la fel, armele sunt şi ele foarte speciale, plus că pe lângă ele ai şi tot felul de alte scheme de luptă.

everslaught vr 2

Ce e special la acest joc este felul în care se realizează deplasarea, luptele şi în general mişcarea jucătorului. În general, jocurile de realitate virtuală sunt construite în aşa fel încât jucătorul să nu aibă parte de efecte negative din cauza mişcărilor. În cazul lui EVERSLAUGHT VR, jocul a fost construit luând în considerare doar jucătorii care nu vor avea nici o problemă şi e anunţat chiar astfel de la început: „Fast-paced gameplay tailored towards a hardcore VR audience offering swift non-restrictive movement and combat”.

ModX au anunţat  că jocul va avea o variantă finală abia în 2022 şi nici asta nu e o dată sigură, însă asta nu îl face de nejucat, ba mai mult, e o variantă foarte bună de a dat feedback direct developerilor care încă mai lucrează la a-l face o experienţă tare pentru toţi fanii acestui gen de joc.

Dacă vă place ideea de lupte pentru comori sau aruncat cu diverse după duşmani, puteţi încerca deja câteva opţiuni super tari la studio: Tales of Glory, care te trimite direct în lumea bătăliilor medievale, clasicul de pe PC venit în realitatea virtuală  Skyrim sau Vanishing Realms sau chiar Elven Assassin. Tot ce trebuie să faceţi ca să intraţi în lumea fascinată a jocurilor de VR e o simpla rezervare.

 

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.