GAteway Vr Arena
30ian.

Cum a fost la Gateway VR Arena, primul campionat de VR Gaming din Romania

Gateway VR Arena, primul campionat de VR gaming din România a avut loc în cadrul Bucharest Gaming Week și a avut loc în weekendul 27-28 ianuarie la Romexpo. Entuziaștii de realitate virtuală și gaming au avut ocazia să se întreacă în 3 competiții: Space Pirate Trainer (single player, highest score), Elven Assassin (team play, highest score) și The Unspoken (duel 1 la 1).

Gateway VR Arena a avut loc cu ajutorul partenerilor noștri, cărora le mulțumim din suflet pentru că  ne-au susținut și au crezut în evenimentul nostru:

 • Lenovo România – care au furnizat  echipamentul VR ready și  premii care au constat în tastaturi și mouși de gaming
 • Trust Gaming România – s-a asigurat că eroii noștri VR sunt premiați cu o tastatura și un mouse Trust, o baterie externa, mouse pads  FSP, căciuli, rucsaci și ochelari de soare
 • Electric Castle a oferit 3 invitații la unul din festivalurile noastre favorite
 • Skullcandy România a echipat câștigătorii cu căști wireless
 • Partipipal Events cu a lor #gifoteca au reușit să scoată la iveală copiii din noi și ne-au adus zâmbetele de față.

Galeria Gifoteca by Partipipal se află aici: Bucharest Gaming Week Gifoteca 

Galeria foto poate fi vizionată aici.

Gateway VR Arena

Gateway VR Arena a început în forță pe 27 ianuarie cu 2 concursuri: Space Pirate Trainer, competiție single player unde primii 3 participanți cu scorul cel mai mare au fost desemnați câștigători și Elven Assassin, competiție de echipă unde primele 3 locuri cu scorul cel mai mare au fost premiate.

Fie că mai încercaseră realitatea virtuală până atunci sau nu, toți participanții au jucat cât se poate de competitiv și au dat dovadă de fair play. Zâmbetele și voia bună au dominat atmosfera de la standul nostru unde am fost vecini cu prietenii de la Trust Gaming România.

Gateway VR Arena

Fără să mai pierdem vremea, iată câștigătorii din ziua 1:

Pirații spațiali 

Locul 1 – Demeter Andrei

Locul 2 – Monta (Dumitrascu Constantin)

Locul 3 – K9 ZERO (Pana Marius)

Gateway Vr ARena

Elven Assassin

 • Locul 1 – Echipa Dițiu
 • Locul al 2 lea – Echipa Învingătorii
 • Locul al 3 lea – Echipa Sărmăluțele

Gateway VR Arena

Ziua a doua a Gateway VR Arena a demarat la putere maximă cu înscrierile pentru campionatul The Unspoken, duelul dintre vrăjitori unul la unul.

Meciurile ne-au ținut cu sufletul la gură în ciuda faptului că majoritatea participanților nu aveau un atrenament sau  un istoric în realitatea virtuală.

Câștigătorul suprem a fost Meko, iar mai jos este linkul de la meciul final. Vom lucra pe viitor la un sistem eficient de prezentare a meciurilor către public, ceea ce acum ne-a lipsit. Înțelegeți voi 🙂

Și tocmai s-a încheiat finala campionatului The Unspoken de astăzi. Meko a fost căștigătorul absolut de la standul Gateway VR 🙂

Posted by Partipipal Events on 28 Ianuarie 2018

Vrăjitorii noștri au fost:

 • Locul 1 – Meko
 • Locul al 2 lea – Florin XD
 • Locul al 3 lea – Bogdan

Finalul campionatului  Gateway VR Arena The Unspoken a fost marcat de un duel între Meko, câștigătorul campionatului si Danny, noul nostru prieten și membru al echipei Gateway VR Studio Events.  Danny este pasionat de realitate virtuală dedicându-și întreaga activitate din ultimii ani acestui nou univers. Ne bucurăm că ne este alături. Thank you, Danny! You rock! Tot Danny ne-a ajutat să producem cu ajutorul Partipipal.ro  primul tuturial pas cu pas The Unspoken, pe care îl puteți viziona mai jos. După aceea vă garantăm că aveți șanse de reușită în Unspoken mai repede decât credeați.  Duelul a fost câștigat de Danny 🙂

 

În cele din urmă…

A fost un eveniment minunat. Gateway VR Arena a funcționat frumos și natural în cadrul Bucharest Gaming Week unde am avut ocazia să învățăm noi lucruri, să ne revedem prieteni și parteneri dragi, unde am zâmbit și am adus, sperăm, bucurie la rândul nostru.

Last but not least le mulțumim membrilor echipei Gateway Events: Casiana, Bogdan, Roxana, Mona, Tache, Gabi, Anna, Dan și tuturor prietenilor care ne susțin și ne sunt alături. Sunteți bestiali!

În următoarele zile vom posta pe pagina noastra de Facebook – link aici – pozele și filmul evenimentului.

Vă așteptăm în vizită la studio sau la telefon, via email sau prin porumbei.

#comeplayatgateway

ABOUT THE AUTHOR

Andreea
Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.