05aug.

Top 5 jocuri VR pentru copii

Copii au nevoie mereu de ceva nou şi distractiv, iar realitatea virtuală vine în întâmpinarea acestor nevoi. Aşa că noi avem la studio cele mai tari jocuri, iar acum venim şi cu un top 5 jocuri VR pentru copii. Cu ajutorul acestui articol ştiţi la ce să vă aşteptaţi când cei mici ajung la studio şi îi ajutăm şi pe ei să aleagă mai uşor dintr-o mulţime de experienţe, care mai de care mai entertaining.

  • Preferatul copiilor, de departe, este Job Simulator. Toţi picii se arată super entuziasmaţi de ideea de a încerca să facă burgeri şi cartofi prăjiţi, să îşi încerce mana în contabilitate sau să repare maşini, totul în realitatea virtuală. Job Simulator e unul dintre cele mai cerute jocuri de către copii şi întrece realitatea actuală în care le-aţi da pe mână o tigaie şi o lingură sau cheia de 10.
  • Pentru cei talentaţi sau pentru cei care vor să vadă cum e să desenezi pe pereţi fără să te certe părinţii avem Tilt Brush. Aplicaţia lansată de Google are acum şi un mod avansat pentru cei care deja s-au familiarizat cu crearea de desene în realitatea virtuală şi vor să treacă la următorul nivel cu totul felul de animaţii.
  • Rec Room este fix ceea ce spune şi numele: o cameră virtuală în care copiii din întreaga lume se adună şi aleg ce vor să se joace împreună: trag cu arcul, împuşca duşmani virtuali, construiesc forme, pleacă în urmăriri spectaculoase, totul într-o zonă virtuală sigură şi distractivă.

jocuri vr pentru copii

  • Summer Funland e aplicaţia perfectă pentru cei care îşi doresc să vadă cum e într-un parc de distracţii. În loc de Disneyland, unde nu pleci fără să laşi câteva sute de euro, îi aducem în Summer Funland, unde pot interacţiona cu tot felul de personaje şi se pot da în roller-coaster în condiţii cât se poate de sigure şi la fel de amuzante.
  • Pentru cei care caută un pic de provocare le oferim o şedinţă cu Beat Saber. Jocul nu se adresează neapărat celor mici, şi adulţii pot răspunde provocării ritmului oferit de Beat Saber. Îţi alegi o piesă, pentru ca apoi o mulţime de cuburi să vină înspre tine. Trebuie să le tai, să le fereşti şi să te mişti în ritmul muzicii, iar cel mai bun pleacă acasă obosit, dar fericit.

Dacă v-am convins că o sesiune de realitate virtuală e perfectă pentru cel mic şi nu numai, atunci vă aşteptam la studio. Pentru cei care vor să vină cu întreaga familie, aici avem o listă de jocuri pe care le puteţi juca în multiplayer, în echipa sau versus, tot ce trebuie e să faceţi e o rezervare. Echipa noastră vă sta la dispoziţie cu sfaturi, cheat-uri şi trick-uri.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.