jocuri vr multiplayer
23iul.

Top 5 jocuri VR multiplayer

Dacă îţi place să te joci în realitatea virtuală şi dacă v-aţi convins prietenii sau familia că trebuie să încerce această nouă tehnologie, avem un top cu 5 jocuri VR multiplayer care trebuie încercate.

Realitatea virtuală nu trebuie să fie o experienţă solo, aşa că există o mulţime de variante, de la experienţe, la jocuri, care să vă permită să vă distraţi alături de gaşcă sau familie. Pentru că sunt atâtea posibilităţi, am ales din cele mai jucate la Gateway VR Studio şi care au obţinut mereu cele mai entuziasme reacţii de la cei care vin la studio.

  1. QuiVR te pune în pielea arcaşului care trebuie să apere castelul de hoardele de orci invadatori. Alături de prieteni trebuie să ai grijă că cetatea sa nu fie cucerită, pe măsură ce numărul inamicilor creşte şi valuri succesive continua să atace. Palpitant şi plin de acţiune, QuiVR te duce în viitor, departe de vremea când apărarea cetăţilor se făcea doar din click-uri pe hartă.
  2. Elven Assassin e un alt joc de tras cu arcul în hoardele de invadatori, dar alături de cel mult patru prieteni le puteţi face faţă cu succes. Aveţi grijă la orcii supăraţi care vor încerca să cucerească cetatea şi se vor supăra serios când se trezesc cu o săgeată în frunte. Dacă ţi-a plăcut Lord of the Rings, cu siguranţă îţi va plăcea rolul de elf as în ale trasului cu arcul ce lupta împotriva orcilor urâţi.
  3. Catan e, după Monopoly, jocul care uneşte şi desparte familii. Succesul la nivel mondial al acestui board-game i-a determinat pe programatori să îl aducă în realitatea virtuală. Ia-ţi prietenii sau familia şi construieşte o nouă lume în realitatea virtuală, alături de personaje care te îmbie la fiecare mână sau te taxează pentru fiecare greşeală. Dacă te simţi şi mai competitiv, joacă împotriva chiar necunoscuţilor în board-urile publice.
  4. Trickster VR e tot un joc de inspiraţie medievală, unde cauţi comori, sabia magică îţi este arma de nădejde şi trebuie să ai grijă pe unde mergi, că până şi insulele sunt în mişcare. Crezi că e simplu să pui mâna pe comori? Mai gândeşte-te o dată, pentru că orcii nu se lasa cu una cu două.
  5. Cowbots and Aliens e gândit special pentru fanii John Wayne, însă trick-ul aici e ca orice poate deveni o armă letală, dacă ştii cum să o foloseşti. Jocul e o adevărată încăierare luată din Vestul Sălbatic în care nu se aplică nici o regulă a duelului şi fiecare Cowbot pentru el însuşi.

Dacă v-am făcut curioşi şi v-a crescut nivelul de entuziasm, atunci vă aşteptam la studio, tot ce trebuie e să rezervaţi ora de joacă. Echipa noastră vă va oferi tot felul de trucuri ca să treceţi de nivele şi va sta la dispoziţie cu orice fel de sugestii ca să aveţi parte de o super distracţie în familie!

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Top 5 jocuri VR pentru copii, experiente pentru orice varsta / august 5, 2018

[…] şi nu numai, atunci vă aşteptam la studio. Pentru cei care vor să vină cu întreaga familie, aici avem o listă de jocuri pe care le puteţi juca în multiplayer, în echipa sau versus, tot ce trebuie e să faceţi e o […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.