30iun.

Pune-te in costumul lui Spider-Man in realitatea virtuala

Fanii personajului desenat de Stan Lee pot afla cum e să sare de pe o clădire pe alta şi să intre în pielea lui Spider-Man în realitatea virtuală. Noua aplicaţie de VR, Spider-Man: Far From Home Virtual Reality te pune direct în costumul simpaticului Peter Parker şi te trimite într-o aventură în care trebuie să fii atent la fiecare săritură, căci pericolul e pe aproape pe străzile din Manhattan.
Experienţa Spider-Man: Far From Home Virtual Reality începe chiar în dormitorul pustiului, unde îţi vei trage masca pe ochi şi vei sări la drum. După ce închei modul poveste vei avea posibilitatea de a descoperi alte patru costume pe care personajul Spider-Man le-a purtat de-a lungul aventurilor sale în Universul Cinematic Marvel, inclusiv cel cu modulul „stealth”. Odată ce ai pornit la drum te poţi plimba liber printre clădirile oraşului, atârna de orice obiect care îţi face cu ochiul şi înfrunta tot felul de duşmani, totul cu ajutorul controllerelor. Pentru a putea face faţă dronelor şi cyborgilor nu trebuie decât să apelezi la pânza de păianjen, însă trebuie să fii mereu sigur că nu rămâi fără.

spider-man

Spider-Man: Far From Home Virtual Reality a fost creată de aceeaşi echipă responsabilă pentru Spider-Man Homecoming VR– CreateVR şi este disponibilă gratis pe ViveportSteamVR, şi PlayStation VR. Evident, noua experienţă promovează peliculă cu acelaşi nume programată să apară în această vară şi care urmăreşte aventurile lui Peter Parker după finalul poveştii din Avengers: Endgame. Spider-Man: Far From Home Virtual Reality nu este singura experienţa de realitate virtuală lansată pentru a promova un film – am văzut acelaşi lucru întâmplându-se şi pentru Skyscraper-ul lui Dwayne Johnson, pentru horror-ul The Nun sau pentru animaţia Hotel Transylvania 3. E o metodă foarte bună de marketing pentru că le oferă ceva în plus fanilor filmului – posibilitatea de a intra în pielea personajului principal şi de a trăi experienţe similare cu ale acestuia, de a intra un pic în lumea pe care o văd la cinematograf.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.