experiente de vr fitness
05ian.

Top 5 cele mai tari experiente de VR Fitness!

A început un nou an şi dacă ţi-ai propus ca în 2019 să te duci la sală şi să fii în formă, îţi recomandăm să încerci experiente de VR fitness. Cu siguranţă aplicaţiile care îţi vor pune sângele în mişcare şi te vor face să transpiri sunt mult mai entertaining decât orele petrecute la sală sau la clasele de aerobic. În plus, fiecare dintre ele este o provocare, aşa că ai toate şansele să nu te plictiseşti şi să te ţii de program şi după luna februarie.

Beat Saber e poate cel mai intens joc al momentului. Ia light-saberele în mână şi luptă-te cu blocurile colorate care vin înspre tine, totul în ritmul muzicii. Începe încet, cu piese simple, pentru ca apoi să treci la nivelurile de expert pentru cel mai bun work-out şi arderea garantată a grăsimilor. Tu îţi alegi piesele şi, în funcţie de nivelul de dificultate, poţi arde undeva la 250-500 de calorii pe oră. E unul dintre jocurile garantate să te facă să transpiri ca după o sesiune intensă de fitness!

Creed e genul de joc pentru cei care caută o nouă provocare. Dacă ţi-a plăcut Rocky atunci când erai mic, acum ai toate şansele să îţi pui talentele de pugilist la încercare. Intră în ring şi vezi de ce eşti în stare. Te antrenezi, lupţi şi câştigi fix precum Creed într-un joc inspirat din cel mai nou film cu box. Eschive, pumni, evitări în ring, paşi în dreapta şi în stânga, totul e gândit pentru o sesiune de antrenament care să scoată untul, dar şi campionul, din tine. Unde mai pui că vânătăile le laşi în realitatea virtuală.

Dacă tot suntem la capitolul bătaie, poţi încerca o altă aplicaţie – VR Boxing. Intri într-o sală de sport virtuală, unde începi să înveţi să loveşti corect, să dai croşee şi să eviţi directe. Treci la următorul nivel şi intră în ringul de box, unde fiecare adversar are propriul său stil de a lupta, provocându-te să ieşi în viaţa într-o confruntare contra timp.  În plus, VR Boxing chiar are programe de fitness care să te ajute să intre în formă şi să nu îţi pierzi anduranţa în timpul partidelor din ringul de box.

Pentru cei care preferă poveştile, puteţi încerca Skyrim VR, pentru că jocul a demonstrat deja că ajută în pierderea kilogramelor.  Şi dacă mai aveţi nevoie de sugestii despre cum să daţi kilogramale jos cu experiente de VR Fitness, aici mai găsiţi o listă de aplicaţii care să pună sângele în mişcare şi să topească grăsimile.

Dacă v-am convins că cea mai bună metodă de a vă menţine în formă în noul an nu vine cu un abonament super scump la sală, tot ce trebuie să faceţi e o rezervare pe site.

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Incepe anul in format! Programul de VR Fitness 2020 / decembrie 29, 2019

[…] convins să faci un abonament de genul, atunci citeşte şi articolele din anii anteriori (2018 si 2019) şi o să te convingi că un antrenament susţinut de realitatea virtuală e fix startul de care […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.