VR fitness
02ian.

Start 2018 right: menține-te în formă cu experiențe de VR fitness!

Cu toții știm că fiecare an nou începe pentru mulți dintre noi cu un nou abonament la sala de fitness. Un abonament la care vom merge foarte hotărâți în luna Ianuarie, poate Februrarie și pe care treptat îl vom da uitării acuzând lucruri mai importante de făcut. Cine ne poate învinovăți cu programe atât de încărcate. Totuși nu trebuie să fie așa. Cum anul 2017 a fost anul realității virtuale, aflați că există câteva alternative super distractive cu care nu doar să slăbiți ci să va și distrați prin VR Fitness.

Am făcut o  listă cu experiențele preferate pe care le puteți încerca din propriul living room sau de ce nu la studioul Gateway și care garantat vor arde niște calorii în mod plăcut.

Gorn – pentru fanii unui angry workout.

Ești unul din oamenii care fac exerciții pe ritm de heavy metal? Look no further. Gorn este experiență perfectă de workout violent. Descărcă-te în totalitate cu câteva runde în coloseum în rolul de gladitaor. Gorn te aruncă în mijlocul acțiunii, într-o arenă virtuală în care trebuie să supraviețuiești prin luptă corp-la-corp. Folosește mâinile cât și un arsenal veritabil de sulițe, săbii, buzdugane și diverse alte unelte durerose pentru a dezmembra adversarii.

Lucrurile încep destul de lejer dar în maxim 10 minute va deveni din ce în ce mai greu să ridici și să lovești cu sabia sau să te aperi cu scutul. Must-try, printre cele mai antrenamente experiențe VR.

Audioshield – ritm și dans pe muzică preferata.

Audioshield combină jocurile de ritm (ex. Guitar Hero, Rockband VR, Frets on Fire, Dance Dance revolution) cu controllerele de Vive sau Rift pentru o experiență de workout distractivă. Folosind scuturile colorate prinse de ambele mâini, va trebui să prinzi fiecare bilă pe ritmul muzicii. Fie că ai propriul playlist offline sau alegi unul de pe Youtube, Audioshield se sincronizează automat pe muzica preferata.

Holopoint – scoate VR samuraiul din tine.

Holopoint este un joc VR cu arc și săgeți care te pune într-un dojo virtual. Intră în rolul unui samurai arcaș ce trebuie să reziste valurilor din ce în ce mai intense de ținte ce apar peste tot în jur și nu numai că nu zăbovesc foarte mult dar mai trag și înapoi în tine. Astfel că în scurt timp vei intra într-un dans continuu de piruete, mișcări rapide de mâini și multe multe genoflexiuni.

The Climb – escaladă virtuala pe cele mai înalte vârfuri.

The Climb te pune la încercare printro modalitate mai inedită, virtual climbing. Simte adrenalina cataratului pe stâncă în realite virtuală, vei escalada cele mai înalte vârfuri și vei admira peisaje fantastice.

 

În concluzie, dacă căutați o alternativă la abonamentul de sală fitness ce va rămâne nefolosit hai să faceți un workout în VR și să va convingeți singuri cât de eficient și distractiv este.

ABOUT THE AUTHOR

Andrei Stefan
COMMENT (4)
Urmareste Jocurile Olimpice de Iarnă in realitatea virtuala / ianuarie 12, 2018

[…] Jocurile Olimpice nu sunt singurele care se văd în realitatea virtuală, în curând şi cele de wrestling vor putea fi trăite în VR, alături de meciurile de fotbal american, iar dacă vreţi să faceţi sport, inclusiv la studio avem o selecţie de jocuri sportive. […]

Răspunde
Cel mai eficient program de fitness in realitatea virtuala / ianuarie 18, 2018

[…] un Black Box. Dacă tot vreţi să faceţi mişcare, până apare cutiuţa neagră pe la noi, vă recomandăm nişte jocuri care să vă pompeze sângele şi să vă lucreze […]

Răspunde
Top 5 cele mai tari experiente de VR Fitness pentru a fi in forma / ianuarie 5, 2019

[…] mai aveţi nevoie de sugestii despre cum să daţi kilogramale jos cu experiente de VR Fitness, aici mai găsiţi o listă de aplicaţii care să pună sângele în mişcare şi să topească […]

Răspunde
Incepe anul in format! Programul de VR Fitness 2020 / decembrie 29, 2019

[…] a fi convins să faci un abonament de genul, atunci citeşte şi articolele din anii anteriori (2018 si 2019) şi o să te convingi că un antrenament susţinut de realitatea virtuală e fix startul de […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.