Nevrosa: Escape

Nevrosa e un joc de tip escape room cu elemente de acţiune şi horror, în care încerci să ieşi dintr-un laborator cu ajutorul unor puzzle-uri, în acelaşi timp fiind blocat alături de o creatură ciudată. Maşini mistice, un blestem vechi de familie şi finaluri diferite în funcţie de felul în care joci.

Povestea:

Tânărul domn Conway primeşte drept moştenire vechiul conac al familie, situat undeva în nordul Europei. Bunicul său, William Conway, a dispărut în urmă cu câţiva ani, fiind cunoscut pentru lucrările sale ştiinţifice şi iubirea sa pentru stilul art deco. Din nefericire, boala mentală a familiei Conway l-a lovit, aşa că nimeni nu ştie ce s-a întâmplat în ultimii săi ani de viaţă.

Explorând vechiul conac vei ajunge în laboratorul bunicului, unde curiozitatea ta va stârni rezultate neaşteptată. Acum vei fi nevoit să găseşti o cale afară, încercând să rezolvi misterele bunicului, păstrându-ţi raţiunea în ciuda tuturor lucrurilor ciudate care se întâmplă şi înfruntându-ţi cea mai mare frică: boala Conway, cea care îţi ia minţile.

Vei rămâne om până la final?