Mount Wingsuit

Mount Wingsuit – Bine ai venit în cea mai intensă experientă virtuală! Gonește pe langă versanții munților la viteză maximă în nimic altceva decât faimosul Wingsuit. Știm că în realitate pentru majoritatea dintre noi zborul cu un Wingsuit este doar un vis sau nici măcar atât. Este sportul extrem cu cea mai mare rată a fatalitătii și necesită zeci dacă nu sute de ore de sărituri cu parașuta, base-jumping, free-flight și cine știe câte altele. Aici intervenim noi, prin intermediul realitătii virtuale, la Gateway VR Studio poate oricine să încerce această experientă fantastică de zbor. Dar, vă atenționam, trebuie să fiți pregătiti pentru senzații tări și să stați bine cu echilibrul.

Mount Wingsuit vine cu peste 40 de provocări diferite, slalom pe deasupra sau pe dedesubt, supraviețuire sau pur și simplu o plimbare prin aer care îți permite să explorezi fiecare colțisor al munților!

Mount Wingsuit îți pune la dispoziție 8 costume diferite, fiecare cu un comportament aerodinamic propriu și cu 20 de locații diferite din care să sari, imprăstiate pe o hartă de 650km pătrati.

Timp recomandat: 10min +
Dificultate: Mare
Intensitate: Mare