26sept.

Cea mai originală cerere în căsătorie!

Cerere în căsătorie în VR? De ce nu?

Realitatea virtuală este locul unde imaginația este limita. Aici poți explora noi frontiere ale educației, entertainmentului, artei și noi lumi. Software-ul personalizat este modalitatea prin care lumea imaginației și a viselor devine realitate… virtuală. Cuplul de mai jos a trecut la un alt nivel atunci când Alex a decis să o ceară în căsătorie pe logodnica lui, Kelly, în realitate virtuală.

Folosind terenul și platforma Zero Latency (unul dintre cele mai tari playgrounduri VR din lume) Alex a teleportat-o pe Kelly într-un loc special, simulat virtual.

Kelly a fost păcălită în a crede că ceea ce vor face este doar să ucidă zombie și să se joace cu prietenii, însă supriza are loc la finalul turei de joacă atunci când lumea zombie-lor dispare  și cei 2 sunt brusc teleportați în fața casei bunicilor lui Kelly, un  loc deosebit de drag acesteia.  Este vorba despre o replică virtuală, iar în timp ce acestia explorează zona, în realitate cei doi sunt înconjurați de prieteni și de familie.  La un moment dat Alex se așează pe un genunchi și îi pune lui Kelly întrebarea magică.

Bineînțeles că răspunsul ei este DA. 🙂

Deși aceasta nu este prima cerere în căsătorie în VR, este cu siguranță cea mai creativă de până acum.

Felicitări întregii echipe Zero Latency pentru treaba extraordinară pe care o fac iar celor 2 le dorim toată fericirea  atât în lumea reală cât și în universurile virtuale pe care le vor explora.

Voi ce părere aveți? Dacă ar fi cazul ați alege o cerere clasică în căsătorie sau una inedită?

#comeplayatgateway

 

 

Andreea

ABOUT THE AUTHOR

Andreea
Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.