Gateway VR Studio este primul studio de realitate virtuală de success din România. Cu o activitate de peste 2 ani în domeniu, echipa noastră de profesionişti te va susţine complet în demersurile lansării şi administrării unui studio sau arcade de realitate virtuală pe plan local cu success.

Acoperim toate cele 3 componente principale necesare:

1. Planul de studio şi amenajarea de interior.

Ca în orice business, prima impresie a clientului este cea mai importantă, astfel că spaţiul studiolui este menit să seteze aşteptările clientului cu privire la activitatea pe care o va desfăşura. Trebuie din start să îl introducă într-o altă lume şi să-i creeze ideea de posibilităţi nelimitate. Realitatea virtuală este o tehnologie a viitorului aşa că este cu atât mai important că spaţiul în care se desfăşoară acţiunea să ofere acel element “wow”. Poziţionarea  corectă în spaţiu a echipamentelor, dar şi elementele de siguranţă şi uzabilitate sunt absolut necesare pentru funcţionarea eficientă a locaţiei şi evitarea accidentelor.

Îţi oferim soluţia completă, un plan întreg pus la punct alături de o echipă de design interior specializată în domeniu, totul personalizat pentru spaţiul tău.

2. Echipa şi comunicarea.

Crearea unui relaţii de încredere alături de echipă este cheie pentru că viitorii clienţi să revină, iar pentru asta ai nevoie de personal care ştie să comunice,  să se comporte profesionist şi, mai ales, să arate pasiune pentru ceea ce fac.

3. Experienţele Imersive Potrivite

Pe parcursul a peste doi ani de experienţă am avut ocazia să testăm noi cât şi clienţii noştri majoritatea experienţelor VR disponibile pe piaţă. Sunt multe! Iar alegerea corectă a acestora în funcţie de dificultate, intensitate, uşurinţă în folosire şi client este unul dintre elementele cheie pentru ca viitorul tău studio să aibă succes financiar. Îţi punem la dispoziţie o listă, susţinută în spate de date reale, astfel că investiţia de timp cât şi resurse financiare să fie potrivită, iar noua locaţie să poată începe cu dreptul.

    Nume:
    Telefon :
    Mesaj:

    Sunt de acord cu stocarea si procesarea datelor in vederea ofertarii.
    Sunt de acord sa primesc newsletterul Gateway.