12apr.

Urmareste Coachella live pe Youtube in VR180

Unul dintre cele mai tari festivaluri ale verii de pe continentul american va fi transmis live, cu tot cu showul lui Beyonce de care se vorbeşte deja de câteva luni. Fanii pot urmări Coachella live pe Youtube in VR180, mai aproape de realitatea virtuală şi filmările imersive. Chiar dacă tehnologia nu va fi 360, aşa cum începem să ne obişnuim în cadrul unor showuri ale multor artişti, merită menţionat tocmai pentru că un festival de asemenea anvergură pune pe masa această tehnologie.

Cei care vor intra pe Youtube vor putea alege să urmărească diferite streamuri de la showurile lui Beyonce sau The Weeknd, spre exemplu, iar unul dintre acestea va fi disponibil în 180 de grade, ceea ce înseamnă o mai mare calitatea a filmării. În plus, cei care au dispozitive Google Cardboard sau Daydream View le vor putea folosi pentru a trăi experienţa ca şi când ar fi fost în mijlocul mulţimii din California. Printre artiştii care au ales că seturile lor să fie transmise în VR se număra Alan Walker, Kygo, The Weeknd, Post Malone, French Montana, Migos sau Portugal.The Man.

coachella live vr

Coachella live pe Youtube in VR180 e doar un semn din multele că industria muzicală, printre toate celelalte, înţelege importanţa acestei noi tehnologii, mai ales că Lenovo deja au început să lucreze la camere care filmează în 180 şi care, cel mai probabil, vor putea fi achiziţionate încă de anul acesta. În plus, ideea unui festival de asemenea anvergură nu poate decât să ajute la creşterea pieţei de realitatea virtuală, deja aflată într-un boom de dezvoltare.

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Festivalul Coachella are o scena de realitatea augmentata / aprilie 19, 2019

[…] anul trecut, cei care nu au ajuns la Festival au putut să urmărească pe Youtube, în VR, filmări şi concerte. Eminem a mers mai departe cu tehnologia aşa că a filmat inclusiv […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.