02apr.

Zboara deasupra Parisului in realitatea virtuala

La sfârşitul lunii martie, la Paris s-a deschis o super experienţă pentru cei pasionaţi de VR şi tururile de oraşe. Utilizatorii pot zbura deasupra Parisului in realitatea virtuala, ancoraţi fiind într-un jet pack. Cei de la FlyView au venit cu această idee, iar întreaga experienţa pare să taie de-a dreptul respiraţia.zboara deasupra Parisului in realitata virtuala

Vizitatorii care îşi vor dori să încerce această senzaţie vor ajunge la sediul FlyView, unde vor fi întâmpinaţi de un decor asemănător celor din aeroporturi, cu ghişee de check-in, însoţitori de zbor sau panouri de informare. Zona de decolare are 50 de platforme disponibile, ceea ce o face una dintre cele mai mari studiouri de realitate virtuală. Mai mult, platformele se mişca în funcţie de ceea ce vizitatorul experimentează în turul sau virtual deasupra Parisului, efectuat prin intermediul unei căşti HTC Vive.

Itinerariul îi plimbă printre cele mai importante monumente din Paris, totul într-o experienţă de 13 minute, dar deşi plimbarea este aceeaşi, fiecare dintre cei care încearcă poate vedea ceva complet diferit tocmai datorită perspectivei în 360 de grade. Platforma se sincronizează cu mişcările de decolare, avansare, oprirea pentru privelişte panoramice, mişcări în laterală sau chiar apropierea de un monument pentru o analiză mai atentă. Cei care plătesc taxa de 15 euro vor putea să se plimbe pe lângă Place de la Concorde, pe deasupra Champs-Elysees sau să se apropie de Arcul de Triumf, în total 20 de puncte turstice care trebuie bifata în orice excursie pariziană.

paris in realitatea virtuala

FlyView is my childhood dream of flying, and seeing the world from above come true. I hope to share this incredible experience with as many people as possible. This experience brings together poetry and innovation to create another high-quality cultural activity in Paris. I want to offer Parisians and visitors to Paris an exhilarating adventure that is both accessible and unforgettable,” spune Arnaud Houette, fondator FlyView.

Parisul mai oferă ceva pentru turişti, de data aceasta în realitatea augmentată. În diferite puncte turistice importante din oraş aceştia pot vedea cum arăta într-un anumit moment istoric important, ceea ce arata aplicaţiile multe şi interactive pe care realităţile augmentate şi virtuale le pot avea.

 

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Urmareste Coachella live pe Youtube in VR180 weekendul acesta / aprilie 13, 2018

[…] live pe Youtube in VR180 e doar un semn din multele că industria muzicală, printre toate celelalte, înţelege importanţa acestei noi tehnologii, mai ales că Lenovo deja au început să lucreze la […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.