steam awards
19dec.

Steam Awards 2019 – nominalizarile

Steam e una dintre cele mai importante platforme pentru jocuri la nivel mondial, iar în fiecare an jucătorii îşi aleg singuri cele mai tari jocuri în cadrul Steam Awards. Avem şi primele nominalizări pentru 2019, dar pe noi ne intereseasza în mod special categoria VR.

La categoria VR Game of the Year 2019 avem cinci nominalizări, însă nu ne surprinde deloc să vedem că Beat Saber este în continuare în topul favoritelor. Anul trecut a pierdut în fata Skyrim VR: The Elder Scrolls, dar nu ni s-a părut deloc surprinzător. Skyrim este deja un clasic şi un favorit al gamerilor, aşa că apariţia sa în VR a generat o mulţime de interes din partea celor deja familiarizaţi cu povestea şi jocul. În plus, a fost foarte bine realizat, atât de bine încât unii l-au folosit pe post de metodă de dat jos kilogramele.

Anul acesta nominalizaţii la categoria VR Game of the Year sunt:

  • Beat Saber
  • Blade and Sorcery
  • Gorn
  • Borderlands 2 VR
  • Five Nights at Freddy’s: Help Wanted

Beat Saber a fost un adevărat favorit şi a reuşit să prindă câteva premiere în vânzări şi să suscite interestul unor investitori. De altfel, şi la Gateway VR Studio e un favorit al echipei şi jucătorilor, pentru că îţi pune la încercarea îndemânarea şi e perfect pentru cei care au o trăsătură competiţională pronunţată.

Gorn nu e un joc nou, însă e potrivit pentru cei care au nevoie de aruncat câţiva pumni, fie şi virtuali, iar cu o doză crescută de violenţă venită din partea gladiatorilor virtuali parcă lucrurile devin mai reale.
Pentru cei care îşi doresc ceva cu adevărat scary, le recomandăm Five Nights at Freddy’s, joc pe care l-am inclus şi în lista noastră de Halloween, căci nivelul de sărit în sus de frică şi ţipat nu e doar crescut ci şi garantat.
Steam Awards 2019 mai include şi alte categorii precum Labor of Love, Better With Friends, Most Innovative Gameplay, Outstanding Story-Rich Game, Best Game You Suck At şi Outstanding Visual Style. Voturile încep de pe 19 decembrie şi vă puteţi vota favoriţii, dacă aveţi un cont de Steam, până pe 31 decembrie, când vor fi anunţaţi şi cei care pleacă acasă cu trofeul şi onoarea de a fi câştigător Steam. Dacă vreţi să încercaţi vreunul dintre aceste jocuri şi să vedeţi dacă sunteţi de acord cu gamerii de pe Steam, atunci tot ce trebuie să faceţi e o rezervare. Echipa noastră de la Gateway VR Studio va sta la dispoziţie cu o mulţime de idei şi chiar cheats pentru cei care vor neapărat să câştige.

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Top 6 - cele mai tari jocuri VR in 2019 la Gateway VR Studio / decembrie 26, 2019

[…] când apare topul Steam Awards 2019, venim şi noi cu un top al celor mai tari jocuri din 2019. Au fost multe lansări, am avut de unde […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.