star-wars-droid-repair-bay
22dec.

Cele mai tari experiente Star Wars in VR

Stars Wars: The Last Jedi abia a apărut în cinematografe şi deja a strâns sume importante în box office, dar şi o mulţime de comentarii. Dacă vă număraţi printre fanii seriei, aflaţi că realitatea virtuală vă oferă câteva opţiuni pentru a putea intra în pielea unor personaje din Star Wars.

Topul jocurilor Star Wars

Dacă vă place să vă jucaţi cu light-saber-ul atunci puteţi încerca Lightblade VR. În acest joc învăţaţi şi vă antrenaţi cu sabia laser fix ca unul dintre cavalerii Jedi. Pe măsură ce evoluezi poţi debloca diferitele culori ale săbiilor şi urci în rang.

Una dintre experienţele susţinute de Disney, şi deci cu sound şi imagine luate fix din universul Star Wars, este Trials on Tattooine. Aici aveţi în sarcina să reparaţi nava Falcon şi să îl apăraţi pe R2D2 de stormtrooper-ii care dau năvală.

Raw Data este unul dintre cele mai încercate şi iubite jocuri în HTC Vive. Chiar dacă nu este deloc parte a unui univers Star Wars, îl includem în această listă pentru că una dintre armele disponibile pentru joc este chiar un lightsaber. Şi când mai pui la socoteala că e unealta cu care să eviţi roboţi zburători sau lovituri de armă, deja te simţi că un adevărat Jedi.

Star Wars: Droid Repair Bay e încă unul dintre jocurile disponibile la noi la studio, pe lângă cele de mai sus. Cum până şi simpaticii R2D2 sau BB-8 au nevoie de reparaţii, această experienţă scurtă va pune în pielea unui mecanic de droids.

Star Wars Battlefront Rogue One: X-Wing VR Mission este fix ceea ce v-aţi imaginat, adică o misiune într-un X-Wing rebel. Experienţa în VR vă pune în carlinga unui X-Wing pe care îl puteţi inspecta în detaliu şi cu care porniţi mai departe în atac.

În plus, cei de la Disney vor lansa anul următor un parc de joacă tematic, în VR, în care fanii vor putea experimenta mai mult, intitulat Star Wars: Secrets of the Empire. Până atunci, însă, puteţi să vedeţi o întreagă colecţie de obiecte din filmele Star Wars în realitate virtuală sau puteţi veni la studio să vă jucaţi.

 

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
LucasFilm a folosit realitatea virtuala pentru Solo: A Star Wars Story / iunie 5, 2018

[…] Studiourile încep să descopere utilitatea realităţii virtuale în producţia de filme, lucru pe care l-am văzut şi la un alt film SF – Ready Player One, unde chiar actorii au folosit headseturile VR pentru a intra în lumea filmului. Realitatea virtuală îşi găseşte din ce în ce mai multe utilizări în entertainment, pe lângă tradiţionalele jocuri, pentru că acum până şi partidele de fotbal sunt disponibile în VR. În plus, dacă vă place seria Star Wars, atunci vă invităm la studio să intraţi în lumea filmelor realizate de George Lucas şi nu numai cu ajutorul unor experienţe amuzante şi complet imersive. […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.