11mart.

Prinde dinozauri in realitatea augmentata in noul Jurassic Park Alive

După succesul incredibil pe care l-a avut Pokemon GO!, a venit rândul dinozaurilor să fie urmăriţi şi prinşi. Un nou joc va pune să prindeţi dinozauri in realitatea augmentata, Jurassic Park Alive! Universal şi Ludia şi-au unit forţele pentru a aduce o nouă aplicaţie care e posibil să aibă un impact similar cu cel al prinsului de pokemoni.

Jurassic Park Alive va fi disponibil în această primăvară pentru terminale iOS şi Android şi va fi foarte similar cu jocul de la care a început toată nebunia. Dinozaurii vor apărea în lumea reală, iar jucătorii nu vor trebui decât să îi prindă. Partea mai tare e că nu va fi obligatorie deplasarea în spaţiu pentru a pune mâna pe T-Rex, se va putea trimite o dronă, care va lua mostre de ADN pentru ca apoi să îţi creezi propriul animal preistoric. Dacă sunteţi fani ai filmului vă puteţi imagina deja că asta nu e deloc o idee bună.

dinozauri in realitatea augmentata

Mai mult, unii dinozauri se vor regăsi doar în anumite zone: cei care trăiesc în apă în arealele în care aceasta se găseşte, iar ierbivorii lângă păduri sau pajişti. În plus, după ce colecţionezi un număr de dinozauri le vei putea testa puterile împotriva animalelor altor utilizatori şi vei îţi faci selfieuri sau filmuleţe cu dinozauri in realitatea augmentata. Pentru moment, Universal anunţa că vor fi disponibile o sută de specii, dar noi updateuri vor fi lansate odată cu apariţia filmului.

“There’s definitely that element of discovery, but we wanted to make it a little more flexible and also give you something to do at home. “We really see this game as the future of the Jurassic World franchise on mobile. This is really the first time that we have allowed you to take the dinosaurs off the island and out of our storytelling world, and into your real world, a declarat Chris Heatherly de la Universal.

“There’s a major focus in this game on the hybrids and super hybrids to create this almost infinite matrix of possibilities, a adaugat CEO-ul Ludia, Alex Thabet.

Jurassic World Alive nu este primul şi mai mult ca sigur nici ultimul joc inspirat de succesul Pokemon Go. Am avut Draconius Go, iar între timp s-a anunţat un Walking Dead în realitatea augmentată, un joc Harry Potter care va apărea anul acesta şi unul inspirat de Ghostbusters care e deja în producţie.

În ultima perioadă filmele au beneficiat de jocuri sau experienţe în realitatea virtuală care să completeze acţiunea din peliculă. Lansarea Tomb Raider e un exemplu, dar am văzut şi Jumaji în realitatea virtuală sau Planeta Maimuţelor.

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (3)
Retailerul de lux Barneys New York prezinta o colectie in realitate virtuala / martie 13, 2018

[…] înainte de lansarea oficială a peliculei. Am văzut-o în cazul Tomb Raider, Jumanji sau  Jurassic Park, care vine tare din […]

Răspunde
Retraieste-ti copilaria si joaca-te Street Fighter II in realitatea augmentata / martie 16, 2018

[…] câteva experienţe în producţie care par să fie la fel de promiţătoare, inclusiv una pentru Jurassic Park şi una pentru Harry […]

Răspunde
Batman salveaza Gotham in realitatea augmentata / august 11, 2021

[…] GO!, însă apoi au urmat şi altele, realizate după filme cunoscute precum Harry Potter sau Jurassic Park. Mai departe, au început să folosească realitatea augmentată pentru promovare şi diferite […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.