21feb.

Joaca Tomb Raider in realitatea virtuala

Mai e puţin până când apare un nou film din cunoscuta serie, aşa că Warner Bros. oferă şansa de a juca acum Tomb Raider in realitatea virtuala. Tomb Raider VR: Lara’s Escape e o experienţă cinematică bazată pe filmul cu acelaşi nume care va apărea pe 16 martie în cinematografele din S.U.A.

tomb raider in realitatea virtuala

Utilizatorii vor putea să intre în pielea Larei Croft şi să exploreze peşteri plin de capcane, totul în încercarea de a scăpa nevătămată şi liberă.

Experienţa interactivă poate fi încercată fie prin intermediul Gear VR Touchpad sau cu ajutorul controllerelor wireless. Jucătorii vor putea să folosească o lanternă, un topor sau un arc în încercarea de a scăpa, prin coborâri în rapel, urcări sau tiroliană. Aplicaţia este gratuită pentru Samsung Gear VR însă nu e foarte clar dacă va fi disponibilă pe HTC Vive sau Playstation VR. Nu e singura experienta VR legată de un film care a apărut în ultima vreme, fiind prezente şi Jumaji, Blade Runner, Justice League, unele cu review-uri mai bune decât altele.

tomb raider in realitatea virtuala

Nici această experienţă în VR nu este singura de din serie, la lansarea jocului Rise of the Tomb Raider pe PS4 în 2016 acesta avea ataşat un VR mode pentru playstation, chiar dacă mai mult ca teaser. Tomb Raider VR: Lara’s Escape e un conţinut original gândit pentru Gear VR, care deşi scurt, poate oferi senzaţii tari, iar noi aşteptam cu nerăbdare asemenea jocuri cu totul în realitatea virtuală.

 

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Prinde dinozauri in realitatea augmentata cu noul Jurassic Park Alive / martie 11, 2018

[…] sau experienţe în realitatea virtuală care să completeze acţiunea din peliculă. Lansarea Tomb Raider e un exemplu, dar am văzut şi Jumaji în realitatea virtuală sau Planeta […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.