joc
28aug.

Top lansari jocuri august 2019

Încă o lună a trecut şi noi experienţe de VR au apărut şi câte un joc care ne ţine în priză. Am făcut o selecţie şi am ajuns la cele care ne-au atras atenţia cel mai mult şi credem noi că merită testate şi jucate.

The Angry Birds Movie 2 VR: Under Pressure  De departe e favoritul tuturor topurilor şi nici nu ne surprinde. Cui nu îi place o doză sănătoasă de Angry Birds? De data aceasta, Under Pressure ne duce mai departe în povestea din nou film Angry Birds, în care păsările şi porcii încearcă să lucreze împreună pentru a atinge un scop comun. Fiind gândit ca un joc multiplayer, întreaga familie poate participa în a ajunge pe Eagle Island cu ajutorul submarinului galben al porcilor, într-o adevărată aventură.

No Man’s Sky e un joc gândit special pentru exploratori şi e inspirat direct din lumea romanelor SF clasice. Intri în costumul de astronaut explorator, iar întregul univers îţi stă la picioare. Trebuie doar să alegi o direcţie şi vei descoperi noi lumi şi noi creaturi, într-o călătorie din care nu lipsesc nici aventura şi nici pericolul.

Hotel R&R – Ce faci când talentul nu te mai ajută? Un pact cu Diavolul! În acest joc intri în pielea unui muzician ratat care face o înţelegere cu necuratul pentru a obţine talent, faimă şi bani. Tot ce trebuie să facă, în schimb, e să distrugă nişte camere de hotel. Iar de aici lucrurile devin interesante – nu doar că trebuie să nu fii prins de managerul hotelului sau de vreo cameristă, dar ai şi o mulţime de arsenal din care să alegi pentru a distruge camerele. Cu cât ai mai mulţi bani, cu atât ai mai multe bate, topoare şi alte obiecte destructive la mână.

Acron: Attack of the Squirrels! – Nu e chiar lupta pe care te-ai gândi să o întâlneşti în natură, dar e de luat în considerare. Copac vs veveriţe – oare cine va câştiga acest joc?! Intră ori în rolul pomului care încearcă să îşi păzească fructele, ori în rolul veveriţelor care vor cu orice preţ ghindele, fiecare folosind armamentul sau şiretenia pentru a-şi păstra poziţia. Mai mult, îl poţi juca în multiplayer, iar cel mai bun primeşte extra ghinde!

Dacă vrei să vezi ce lansări au mai fost şi cu ce ne-am mai distrat, aruncă o privire aici. În plus, avem o mulţime de experienţe disponibile la studio, aşa că poţi face o rezervare şi testa tot ce avem în librăria cu jocuri.

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (2)
Cine sunt castigatorii VR Awards 2019? Oculus, preferatul industriei VR / noiembrie 13, 2019

[…] importantă este, bineînţeles, VR Game of the Year. Pentru acest premiu s-au „bătut” Angry Birds VR: Isle of Pigs, Vacation Simulator, Falcon Age sau Creed: Rise to Glory. Câştigătorul a fost, însă, A […]

Răspunde
Top incasari jocuri VR in 2019 - care sunt favoritele? / ianuarie 8, 2020

[…] Brush (Silver) şi Elven Assassin, the Blu, Borderlands VR, Duck Season şi, surprizantor – Angry Birds: Isle of Pigs. Dacă vreuna dintre experienţe v-a convins, atunci e cazul să o încercaţi, tot ce trebuie să […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.