lansari jocuri vr
21mai

Top lansari jocuri mai 2019

Încă o lună trece pe lângă noi şi mai apar o serie de jocuri pe care credem că ar trebui să le testaţi. Paleta e din ce în ce mai diversificata, aşa că sigur veţi găsi ceva pentru orice gust şi orice tip de jucător, plus ca noi avem un top lansari jocuri VR.

Minesweeper Peak VR – pentru toţi nostalgicii care au încercat să câştige sau măcar să joace Minesweeper pe Windows, acum îşi pot încerca norocul în realitatea virtuală. Acum nu vei mai vedea minele în 2D, ci în realitatea virtuală, cu sfere 3D care îţi vor indica numărul de mine de care eşti înconjurat. Jocul are 3 nivele de dificultate şi oferă şi câteva explicaţii despre cum să câştigi.

Epic Food Fight VR – să arunci cu mâncare nu e deloc frumos, sănătos şi nici bine pentru economie. Dar dacă totul se întâmplă în realitatea virtuală, atunci pune mâna e burgeri! E genul de joc potrivit pentru copii, pentru că fix împotriva unor copii şi unor duşmani amuzanţi se vor lupta cu mâncare, aşa că intră in top lansari jocuri VR. Aruncă de la burgeri la îngheţate şi cele mai neaşteptate lucruri pot deveni arme pentru a arunca mâncarea în duşmani, fie ei extratereştri, zombies sau mumii.

Everybody’s Golf VR – e jocul despre care vorbeşte toată lumea. Nu va înlocui nicicând o oră petrecută pe terenul de golf, dar e o experienţă faina pentru cei care vor să îşi testeze tehnică. Luaţi în considerare că acesta nu e un sport simulator din acela super scump cu care se antrenează campionii, ci un joc gândit pentru relaxare şi amuzament. Chiar şi aşa, cel mai bun punctaj câştiga, aşa că vedeţi să nu rămână mingea prin nisip.

Mace & Grace – pentru amatorii de lumi medievale, avem un joc care vă va pune de toate pe tavă. Intri în pielea unui lord medieval care trebuie să lupte împotriva propriului rege care a venit setat să îţi răpească soţia. Foloseşte topoare, suliţe, pumni, paloş şi tot ce mai ai la îndemână pentru a-ţi apăra onoarea şi soţia.

Dacă vreunul dintre aceste jocuri îţi face cu ochiul, îţi recomandăm o rezervare la Gateway VR Studio. La noi vei găsi o echipă întreagă care să te îndrume în realitatea virtuală şi o mulţime de jocuri din care să alegi, de la shootere, până la plimbări care să îţi crească adrenalină şi curse de maşini.

didi

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Top lansari aplicatii VR in august 2019. Ce joc mai testam? / august 28, 2019

[…] vrei să vezi ce lansări au mai fost şi cu ce ne-am mai distrat, aruncă o privire aici. În plus, avem o mulţime de experienţe disponibile la studio, aşa că poţi face o rezervare […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.