21iun.

Cum a fost la iCEE Fest 2017

Pe 15 și 16 iunie 2017 am avut onoarea de a participa la iCEE Fest, Interactive Central and Eastern Europe Festival, poate cel mai mare festival axat pe digital si tech din Sud Estul Europei. Daca vrei să afli mai multe avem o postare dedicată aici.

Am cunoscut o sumedenie de oameni super interesanți și am avut ocazia de a participa la câteva dintre conferințele care au avut loc în cadrul iCEE Fest 2017. Din păcate nu am reușit să pozăm pe cât ne-am fi dorit, însă vă puteți face cât de cât o idee din cele câteva din galerie.

Dacă ați fost prezenți la iCEE Fest anul acesta, avem vești pentru voi! Veniți cu codul QR care atestă participarea la ICEE Fest până pe data de 21 iulie la Gateway VR Studio  și beneficiați de 20% reducere la joaca în realitate virtuală*.

Vom face tot posibilul să vă povestim pe parcurs despre proectele super interesante pe care le-am întâlnit la iCEE Fest, însă printre favoritele noastre se află în mod clar: Code Kids –  Copii fac coding în bibliotecile publice.

Proiectul CODE Kids are ca scop crearea unei comunități active de copii, tineri și bibliotecari care să contribuie atât la dezvoltarea competențelor digitale ale copiilor, cât și la implicarea acestora în viața comunității din care provin prin rezolvarea unor teme digitale creative.
Prin activitățile de formare și atelierele organizate este deschisă o altă fereastră către explorarea lumii digitale cu oportunitățile sale de dezvoltare și învățare, astfel încât 380 de copii din mediile rural și urban mic, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, să fie încurajați să se implice activ și chiar să urmeze o carieră în tehnologie.

Aruncați o privire pe pagina lor de Facebook, suntem siguri că veți mai auzi de ei dacă nu ați facut-o deja. Chapeau!

iCEE Fest 2017
Gateway VR Studio la iCEE Fest 2017

Dacă nu ați participat până acum la iCEE Fest, vă recomandăm cu încredere să o faceți la edițiile următoare, mai ales dacă sunteți pasionați de tot ceea ce înseamnă tehnologia,digitalul și vreți să fiți mereu la curent cu noutățile!

Vă așteptăm la studio dacă vreți să vă povestim mai multe și să patrundeți în lumea în acre singura limită este imaginația!

#comeplayatgateway

*Oferta este valabila până pe data de 21 iulie, ora 22:00. Pentru a beneficia de reducere trebuie să ne prezinți legitimația de acces pe care ai primit-o la ICEE fest sau emailul care să confirme că tu ești posesorul codului (cel pe care l-ai prezentat la intrare, pentru care ai primit legitimația). Fiecare participant poate utiliza o singură dată pe parcursul derulării campaniei codul de reducere. Oferta este valabilă pentru persoane fizice.

Dacă ai întrebări își stăm cu drag la dispoziție.

ABOUT THE AUTHOR

Andreea
Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.