14iun.

Ne vedem la iCEE Fest 2017, cel mai important fest digital!

Gateway VR Studio va participa anul acesta la unul dintre cele mai mari și semnificative festivaluri de inovație tehnologică și digitală din Sud Estul Europei: iCEE Fest.

iCEE Fest, Interactive Central and Eastern Europe Festival, are loc anul acesta pe 15 și 16 iunie la Băneasa Shopping City și își propune să aducă laolaltă peste 130 de experți în tehnologie și digital de top de pe întreg mapamondul și peste 2500 de participanți din peste 20 de țări.

Familia iCEE este formată din iCEE.fest (festivalul principal care are loc anual în luna iunie, în București), iCEE.health (satelitul care acoperă partea de sănătate – eHealth), iCEE.news (platforma de publicitate) și iCEE.academy (platforma de educație și eLearning).

 

Proiectul iCEE s-a născut în 2008 în România  și a evoluat sub forma unui concept complex regional ce atrage anual peste 4000 de participanți și 150 de experți în domeniu.

Prin prezența online și aplicația mobilă echipa iCEE a reușit să construiască o comunitate de peste 10.000 de experți, antreprenori și entuziaști ai domeniilor tech și digital.

Vei putea accesa un conținut variat și de calitate prin partciparea la conferințe și cursuri master  cât și la zonele dedicate – indoor și outdoor, undei vei putea testa cele mai noi deviceuri, tehnologii sau soluții media.

Vei afla aspecte variate legate de lumea spectaculoasă a internetului: conținut, creativitate, realitate virtuală și augmentată, responsabilitate și performance marketing, tech (adtech, martech, data), aplicații mobile, e-commerce, fintech și smart living –  smart homes & cars.

Dacă ești curios să aflii mai multe poți consulta agenda festivalului aici.

În pauzele dintre multitudinea de conferințe, ședințe și super întâlniri te invităm să vizitezi standul Gateway VR Studio undei vei putea testa pe piele ta realitatea virtuală și câteva dintre aplicațiile pe care ți le-am pregătit. Vom  sta de vorbă despre realitate virtuală și cum este ea percepută de publicul general, posbilitățile de promovare pe care le oferim cât și despre noi proiecte și idei pe care le putem dezvolta împreună cu voi!

După muncă, și răsplată! Pardon, și petrecere! Finalul unei zile pline de informații și activități inedite nu vine fără o super petrecere digitală! Vei avea parte de concerte, stand up comedy și alte surprize! Mai jos poți vedea filmulețul de anul trecut.

Ne vedem pe 15 și 16 iunie la iCEE Fest, la Băneasa Shopping City. Linkul oficial al evenimentului este aici.

Mai multe detalii găsești pe www.iceefest.com.

Programul Gateway VR Studio rămâne neschimbat, așa că dacă nu ajungi anul acesta la festival te așteptăm cu drag la joacă pe strada 11 Iunie 50, incinta Fabrica.

#comeplayatgateway

ABOUT THE AUTHOR

Andreea
Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.