apollo 11 ar
12iul.

Google te trimite pe Apollo 11 in realitatea augmentata

Pentru că în curând se fac 50 de ani de când omul a ajuns pe Lună, avem o aplicaţie în acest sens şi de la Google, care te trimite pe Apollo 11 în realitatea augmentată. Pentru cei care zilele acestea cauta pe Google Apollo 11, răspunsul va include şi posibilitatea de a vedea modulul lunar în realitatea augmentată. Trebuie doar să aveţi un telefon capabil de a randa realitatea augmentată, cu o aplicaţie de tipul AR Core instalată. E pentru prima oară când Google adăugă un element cultural în răspunsurile la căutări, după ce a lansat acest feature la începutul lunii mai. Până acum, puteam vedea doar animale precum lupul sau ursul în realitatea augmentată, în propria sufragerie.

Mai mult, pentru cei pasionaţi de subiect, Google, în parteneriat cu Smithsonian Naţional Air and Space Museum a adăugat şi 20 de poveşti şi ştiri interesante şi mai puţin cunoscute despre misiunea Apollo 11. Pentru cei care chiar vor să aprofundeze subiectul, peste 40 de „exponate” noli se afla pe platforma Google Arts & Culture. Acestea oferă informaţii suplimentare despre cum s-a pregătit NAŞA pentru această misiune, interviuri în premieră cu jurnaliştii din acea vreme, detalii unice despre misiunea astronauţilor, despre costumele lor, ce mâncau şi cum să pui pe tine un costum de cosmonaut.

apollo 11 ar

Google mai pregăteşte de şi alte surprize în aşteptarea aniversării de pe 20 iulie şi chiar suntem curioşi ce ne vor oferi. Gigantul tech nu se sfieşte să marcheze momentele istorice importante, iar până de curând chiar au avut Google Doodle în realitatea virtuală, dar au renunţat la proiect.

În schimb, dacă vreţi să mai încercaţi tot felul de experienţe de realitatea virtuală sau augmentată care au legătură cu misiunea Apollo 11, vă aşteptam la studio, unde puteţi să exploraţi Luna liniştiţi sau să încercaţi chiar voi o aplicaţie de realitatea augmentată, lansată recent.

didi

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.