22dec.

Youtube VR disponibil pe mai multe platforme

Youtube VR este de acum disponibil şi pe Steam, deci şi pentru HTC Vive. Fiind una dintre aplicaţiile cele mai cerute pe Daydream VR Platform al celor de la Google, Youtube VR permite acum şi utilizatorilor de Vive să exploreze conţinutul video, chiar dacă acesta nu este neapărat 180 sau 360 de grade.

Ce vedem pe Youtube VR?

Momentan, Youtube VR este în faza de early access, ceea ce înseamnă că încă mai există bug-uri şi că aplicaţia se poate bloca sau chiar avea probleme în a se lansa, deci încă se mai lucrează la programare. În plus, se pare că cei de la Google lucrează intens să customizeze Youtube VR pentru utilizatorii de Vive, aşa că cei care au Oculus Rift, spre exemplu, s-ar putea să aibă o experienţă cu totul diferită. În caz că vă întrebaţi cum arată Youtube în realitatea virtuală, imaginaţi-vă o sală de cinema, iar pagina cu videoclipuri ecranul uriaş din faţa voastră.

Ideea celor de la Google e cu atât mai folositoare cu cât până acum, pentru a putea vizualiza conţinutul disponibil fie în 2D fie în 360 era nevoie de alte aplicaţii, acum Youtube VR este disponibil şi pe o paletă mai largă de dispozitive şi cu propria sa platformă. Evident, nu putem să nu ne gândim că acesta e doar un pas în direcţia de advertising, pentru că Google e un gigant interesant să facă bani. Astfel, în scurt timp vom avea reclame în 360 sau VR sau chiar intercalate în cadrul experienţelor cu ajutorul unor asemenea platforme.

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (2)
Youtube si Chrome primesc update-uri VR, anunta Google / august 1, 2018

[…] ci doar o animaţie gif care să ne prezinte acest spaţiu. Astfel, gigantul tech anunţa că Youtube VR este disponibil pe Samsung Gear VR, Daydream View, HTC Vive şi PSVR. Deşi nu au comunicat acest […]

Răspunde
Top 5: cele mai tari aplicatii de realitate virtuala pentru Android / martie 30, 2019

[…] YouTube VR practic nu mai are nevoie de prezentare. E la fel ca popularul site de continut video, dar in realitatea virtuala. Daca ai filme 360 pe care vrei sa le vezi sau continut de VR tot ce trebuie sa faci e sa descarci Youtube VR pentru a vedea din toate unghiurile, cinematic, filmele respective. Este compatibil cu mai toate headseturile de realitatea virtuala Android, dar gandit in mod special pentru Daydream si Cardboard, evident. […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.