09ian.

Meciurile de wrestling, disponibile in VR

Fanii WWE au toate motivele să fie încântaţi, pentru că organizatorii au anunţat că de anul acesta o serie de şase experienţe va fi disponibilă în realitatea virtuală. Astfel, cei interesaţi de meciuri vor putea să intre cu totul în ring şi să observe cele mai tari faze in VR wrestling.

WWE, în parteneriat cu NextVR, vor produce şase experienţe, a câte 10 minute fiecare, disponibile gratuit pe platforma NextVR după fiecare eveniment în parte. Nu e primul parteneriat de gen al celor de la WWE, pentru că în urmă cu doi ani realizau unul cu cei de la Samsung, sesizând potenţialul pe care realitatea virtuală îl are. Chiar marketing manager-ul WWE a declarat că astfel de experienţe nu doar le oferă conţinut unic fanilor, dar sunt şi o adevărată sursa de venit.

“It’s an incredible fan-engagement opportunity,” Wilson said. “We’re going to provide these amazing, oh-my-god moments in VR.”

wwe vr wrestling

Pentru realizarea acestor experienţe, NextVR va lucra împreună cu echipele de producţie şi filmare al celor de la WWE şi vor plasa 10-12 seturi de filmat în VR la fiecare eveniment. Unele dintre acestea vor fi plasate fix pe legăturile de la corzile ringului, oferind o perspectivă cu totul nouă pentru fanii luptelor. Conform studiilor efectuate de cei de la NextVR, boxul a fost printre sporturile cu cel mai mare succes în realitatea virtuală, aşa că luptele au fost următoarele pe listă.

The test footage NextVR has shot with WWE, he added, is “by far the most compelling VR content I’ve seen… You feel like you can reach out and touch the WWE superstars.”

Filmuleţele vor fi disponibile la mai puţin de o săptămână după fiecare eveniment, iar primele experienţe vor apărea în prima parte a acestui an, în toate ţările unde producătorii au asemenea parteneriate. Aplicaţia este disponibilă pe platformele Samsug Gear VR şi Google Daydream View, dar şi pe Playstation VR şi Windows Mixed Reality Platform. 

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Cinci experiente Oculus Rift la Festivalul de Film Sundance / ianuarie 22, 2018

[…] la filme, atunci va puteți bucura de sport, pentru că există aplicații care va duc fie în ringul de box, fie chiar la Jocurile […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.