V/ART 2017
01sept.

V/ART 2017

V/ART 2017 – Organizat de Gateway VR Studio în parteneriat cu Realities – The Romanian VR & AR Think Tank, a fost primul eveniment care celebrează arta stradală într-un mod inedit, prin îmbinarea a două concepte aparent fără legătură: realitatea virtuală și arta stradala de grafitti.

 

Prima ediție V/ART a avut loc în premieră în România în perioada 26-28 Mai 2017, în club Play din Centrul Vechi al Bucureștiului și i-a avut ca invitați pe  unii dintre cei mai talentați artiști grafferi locali OrtakuSerebeD21Lucian SanduMileaIrlo Doidoi  care și-au exprimat creativitatea în Realitatea Virtuală pentru a construi picturi 3D cu ajutorul platformei Google Tilt Brush.

 

Puteți pătrunde în operele minunate pictate de cei cinci artiști la Gateway VR Studio, locația 11 Iunie, dar și online la următoarele linkuri:

 

D21

Serebe

Ortaku

Irlo

Lucian Sandu-Milea

 

Evenimentul a avut două etape, cea de creație în care invitații speciali au avut ocazia să îi admire pe artiști în timpul procesului de creație și cea în care publicul larg s-a bucurat de arta celor 5 prin imersia în VR.

Evenimentul a avut loc sub umbrela Bucharest Technology Week și se dorește a fi doar primul dintr-o serie de acest gen.

 

 

Sponsori: Lenovo Romania, Cofetaria Armand, POSCA, BenQ, Vitamin Aqua, Ferma Caprina, Bucuresti FM, Brigada De Voluntari, VR Voyagers, PARTIPIPAL, Club Play Selari.

ABOUT THE AUTHOR

Andrei Stefan

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.