24nov.

Vape Wars: Hai cu noi la cel mai cool event de vaping!

Vape Wars este primul din seria evenimentelor inedite unde Gateway VR Studio își va face prezența astăzi, 24.11.2017 la Big Ballroom, pe Șoseaua Olteniței 97-99.

Care este povestea Vape Wars? Totul a început în Ianuarie cu evenimentul organizat de Alexander Wolfheart-“Night of the Wolves”. Pe vremea aceea eram ca mulți dintre voi, un simplu entuziast, deținător al unei țigări electronice modeste. Nu că s-ar fi schimbat mare lucru de atunci. Participarea mi-a schimbat complet concepția despre ce înseamnă o comunitate, pasiune și Vaping în general. Ne povestesc organizatorii evenimentului, cei de la RoVape.

Astfel membrii echipei RoVape au  urmat calea comunității, iar aceasta le-a deschis o multitudine de oportunități. Ușor ușor, având parte de susținere publicului  și a magazinelor/producătorilor colaboratoari, au ajuns să fie una dintre cele mai mari comunități de vaping din România.

Află de ce este super bine să ai realitate virtuală în cadrul evenimentului tău!

Ce este Vape Wars, de fapt?

Vape Wars este un eveniment creat cu unicul scop de a aduce sub același acoperiș Vaperii, Magazinele și Producatorii din România.Un loc unde prezentarea de gadgeturi noi, moduri și atomizoare se întâlnește cu posibilitatea de a face “Vape Trading”, cu faimoasele concursuri de Cloud Chasing și Coil Building.  Gateway VR Studio va aduce sarea în bucate în cadrul acestui eveniment inedit și se va asigura că veți avea parte de cele mai tari călătorii în lumea unde doar imaginația este limita. 

Organizatorii ți-au pregătit și 2 concursuri, de Coil Building și Cloud Chasing. Mai multe detalii găsești pe pagina evenimentului.

Mai jos ai un video în care te poți lămuri ce presupune un battle de vaping – și noi am fost puțin dezorientați la început :). Stai aproape de pagina noastra de Facebook astăzi pentru a vedea ce se întâmplă la eveniment!

Ne vedem la eveniment sau la studio! Either way, Come Play at Gateway!

ABOUT THE AUTHOR

Andreea
Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.