02feb.

Vezi lumea Super Mario Bros in realitatea virtuala cu Google Blocks

Dacă unul dintre jocurile copilăriei voastre a fost Super Mario Bros, cu siguranţă că ştiţi pe dinafară Mushroom Kingdom. Acum avem o nouă dimensiune Super Mario Bros in realitatea virtuala, prin intermediul Google Blocks.

Ideea îi aparţine lui Vladimir Ilic, VRHuman, care a publicat recent un videoclip în care recreează în întregime lumea Super Mario Bros in realitatea virtuala, cu ajutorul unor screenshots, ceea ce îl face să fie şi foarte aproape de original.

super mario bros in realitatea virtuala

Nu e primul proiect de acest gen, în urmă cu un an vedeam lumea din The Legend of Zelda devenind aproape reală şi uşor de atins în realitatea virtuală. La momentul respectiv A Link to the Past a apărut în cadrul unui mash-up cu lumea din Game of Thrones. Din nefericire, creatorii nu pot face şi un joc din cauza drepturilor de autor care ar fi încălcate.

“Unfortunately, [we have] no plans to make the game playable due to copyright infringement (this is just for fans, and we wanted to release this as a free fun experience for VR),” explica  Melissa Lovecraft de la  VRmy of Darkness, creatorii experientei virtuale.

Pentru fanii acestor jocuri clasice e trist că Nintendo nu are gânduri serioase de a intra pe piaţa jocurilor de realitate virtuală. Reprezentanţii companiei de jocuri au declarat în mai multe ocazii ca nu li se pare o idee bună pentru că nici realitatea virtuală, nici 4K nu e suficient de populare sau accesibile pentru a se justifica investiţia. Mai mult, ar fi o idee proastă pentru că Sony sau Microsoft au deja tehnologia dezvoltată şi nu ar face altceva decât să intre în competiţie cu nişte giganţi.

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Nintendo aduce The Legend of Zelda si Super Mario in realitatea virtuala / aprilie 6, 2019

[…] lumea realităţii virtuale, pentru că până acum s-au ţinut departe de această tehnologie, iar jocurile lor clasice nu au venit şi în variante pentru VR. Totuşi, japonezii au găsit propria lor varianta pentru a construi un […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.