Strongbow Appletone
28aug.

Strongbow și Gateway VR Studio te trimit la Appletone Party #RecoltaUrbană!

Strongbow presents Appletone Party #RecoltaUrbană

Chiar dacă vara s-a sfârșit din punct de vedere calendaristic și toamna bate la ușă, nu suntem gata să renunțăm la petrecerile în aer liber! Așă că împreună cu Strongbow  te trimitem la o super petrecere unde te vei bucura de recolta de început de toamnă și de gustul răcoritor al cidrului Strongbow. Printre multe alte activăți vei putea pătrunde și în realitatea virtuală!

Când? Sâmbătă, 2 septembrie 2017, de la 16:00.

Unde? Urban by Nature Secret Spot, Străulești 2.

Cine cântă și ne încântă?

Breakbot & irfane (dj set)
KATE BOY (Live act)
Moonlight Breakfast (Live act)
Rammon (dj set)

Ce trebuie să faci ca să primești una din cele 10 invitații la Strongbow Appletone Party? Este FOARTE important să te găsim ușor, fapt pentru care te rugăm ca postările pe care le faci să fie PUBLICE și să copiezi cu grija hashtagurile 🙂

  1. Dă SHARE acestui articol pe pagina ta de Facebook în mod public  cu hashtagurile  #ComePlayatGateway și #RecoltaUrbană până vineri, 1 Septembrie 2017, ora 21:00.
  2. Toate persoanele care participă și care au îndeplinit condițiile de mai sus vor fi încrise în tragerea la sorți prin intermediul Random.org vineri.
  3. Primele 10 persoane listate pe Random.org vor primi o brățară de acces la  party
  4.  Acest eveniment este destinat persoanelor ce au împlinit vârsta de 18 ani.  Te rugăm să ai un ID valid la tine și să faci dovada vârstei legale în momentul în care vei ridica brățara.
  5.  Tragerea la sorți va avea loc vineri, 1 septembrie, imediat după ora 21:00, iar câștigătorii vor fi anunțați public pe pagina Gateway VR Studio și vor primi un mesaj pe Facebook de la unul din administratorii paginii Gateway VR Studio  cu detalii legate de predarea brățării de acces.

 

Dacă nu ai mai fost până acum la un eveniment Strongbow Appletone, iata filmulețul de anul trecut, ca să îți faci o idee despre atmosferă:

Sperăm să ne vedem la party și vă dorim tuturor un început de toamnă minunat!

#ComePlayatGateway

ABOUT THE AUTHOR

Andreea
Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.