Pentru că petrecerea ta aniversară să fie memorabilă, îţi propunem un conceptul de distracţie a viitorului. De la cel mai mic până la cel mai mare, VR-ul este o tehnologie potrivită pentru orice vârstă şi va fi o experienţă de neuitat pentru prieteni şi familie.

La Gateway VR studio, beneficiezi de un spaţiu de joacă în VR generos cu patru headseturi HTC Vive sau Oculus Rift, calculatoare ultra performante şi aplicaţii atent ales astfel ca tu să ai o petrecere cât mai reuşită. Ne mândrim cu cea mai prietenoasă echipa, care se va asigura că vei petrece timpul în cel mai distractiv mod. Suntem pregătiţi cu recomandări şi îndrumări că experienţele alese să fie cele potrivite pentru grupul tău.

Copiii sunt cei mai fericiţi atunci când se întâlnesc cu tehnologia, aşa că de ce să nu le oferim posibilitatea de a se imersa complet în jocurile care le plac? Jocurile în realitatea virtuală îi fascinează nu doar pentru că îi duc cu totul într-o lume nouă, dar şi pentru că necesită atenţie sporită şi coordonarea întregului corp pentru a trece la următorul nivel. E cea mai bună metodă de a se juca şi învaţă în acelaşi timp, iar mai multe head-set-uri înseamnă joacă în echipa şi copii super-entuziasmati.

Nume:
Telefon :
Mesaj:

Sunt de acord cu stocarea si procesarea datelor in vederea ofertarii.
Sunt de acord sa primesc newsletterul Gateway.