Regulament Gateway Vr Arena Bucharest Gaming Weeek
16ian.

Regulamentul de joc Gateway VR Arena – Bucharest Gaming Week

Regulamentul general de joc  Gateway VR Arena – Bucharest Gaming Week

Citeste mai multe despre prima competitie de gaming in realitate virtuala din Romania aici. 

1. General

Echipa Gateway VR isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament in functie de necesitate inclusiv in timpul desfasurarii competitiei pentru a clarifica, corecta sau adresa o situatie neprevazuta. Scopul reglementarilor aditionale este sa asigure o derulare corecta a competitiilor.

Echipa Gateway VR isi rezerva dreptul de a  interveni in orice caz sau moment pe durata derularii competitiei  daca exista suspiciunea de lipsa de fair-play sau in cazuri speciale.

  1.1. Conduita participanti

 • Toti participantii se vor supune indicatiilor membrilor echipei Gateway VR pe toata durata concursurilor
 • Toti participantii vor trebui sa dovedeasca fair-play
 • Trisarea sau tentativele de a trisa sunt strict interzise si atrag cu sine descalificarea imediata
 • Comportamentul abuziv, hartuirea, limbajul sau semnele vulgare,amenintarile, rasismul, lipsa de respect fata de organizatori sau alti participanti sunt strict interzise
 • Pariurile pe baza meciurilor sunt interzise.
 • Orice intelegere prealabila intre jucatori este strict interzisa (masluirea meciurilor, impartirea premiului cu alti participanti, alte echipe etc).
 • Orice acuzatii sau contestatii cu privire la desfasurarea fair-play a competitiei trebuie aduse in atentia organizatorului si a administatorilor competitieii imediat dupa terminarea meciului in care presupusa actiune a avut loc.

      1.2 Pauza administrativa

In timpul oricariui meci un administrator/asistent Gateway poate cere concurentului sa puna  jocul  pe pauza . Participantii trebuie sa urmeze aceste instructiuni intr-un  timp rezonabil.

       1.3 Prezenta

 • Participantii sunt responsabili de prezenta lor si disponibilitatea de a incepe meciul pe durata desfasurarii competitiilor. Neprezentarea unui jucator la inceperea meciului duce la descalificare.
 • In cazul meciurilor de tipul multiplayer, neprezentarea echipei la inceperea unui joc duce la descalificare.
 • In cazul in care o echipa ramane fara maxim 1 jucator si nu gaseste o solutie sa il inlocuiasca la fata locului, echipa poate juca in 3 oameni, dar totalul scorului punctat se va aduna doar de la cei 3 care au participat, scorul celui de-al patrulea jucator fiind 0 din oficiu.
 • Participantii sunt responsabili pentru familiarizarea cu sistemul de control al jocului si regulamentul de participare.
 • Participantii trebuie sa aiba varsta minima de 13 ani pentru a participa in cadrul competitiilor.
 • Minorii au nevoie de acordul expres al tutorelui pentru a putea participa.

*Orice abatere de la regulamentul oficial al campionatului sau punere in pericol a bunei desfasurari a evenimentului sau a sigurantei participantilor va atrage cu sine descalificarea imediata sau chiar evacuarea din zona de concurs.

2. Deconectari sau erori de functionare

2.1 Deconectari intentionate

 • Daca un participant opreste intentionat un meci prin interfata jocului acesta va fi descalificat imediat.

2.2 Deconectari neintentionate

In eventualitatea in care un Meci este intrerupt din motive neintentionate (deconectare retea, nefunctionare hardware, etc) concurentul  trebuie sa semnaleze imediat asistentului Gateway de la fata locului situatia in vederea reluarii  meciului.

*Orice modalitate de a obtine un avantaj prin intermediul unui glitch sau erori de joc este strict interzisa si va duce la descalificare.

3. Disclaimer sanatate & siguranta

Nu este permisa participarea in cadrul competitiei minorilor sub 13 ani. Minorii trebuie sa obtina un acord scris de la tutore si sa  fie insotiti de un adult responsabil.

3.1 Daca suferi de epilepsie, probleme cu inima, tulburari grave de vedere, ameteli sau migrene puternice, pierderi de conștiența sau stări de lesin  NU iti recomandam sub nici o forma sa iti pui casca de VR sau sau sa participi la competitie.

3.2 Casca are functie imersivă totală si va bloca total imaginea mediului inconjurator. Tine  mereu cont de cercul ce va aparea pe jos cand iti pui casca. El este contactul tau cu realitatea.

3.3 Te rugam sa respecti in permanenta  instructiunile membrilor echipei Gateway VR

3.4 La ce sa te astepti?

Continutul fizic si psihologic vazut in realitatea virtuala poate fi deosebit de intens si de real. Astfel, corpul tau va reacționa in consecinta. Anumite tipuri de continut te pot speria, emotiona, bucura sau iti pot oferi o doză zdravana de adrenalina. Poti ameti, transpira sau avea dureri de ochi.  De aceea este foarte important sa comunici cu membrii echipei, iar in cazul in care manifesti unul din simptomele mai sus mentionate sa intrerupi competitia si sa anunti un membru al echipei.

NU uita că mobila virtuala NU este reala. Așa ca NU te aseza sau sprijini niciodata pe obiectele din mediul virtual.

Gateway VR Studio nu isi asuma responsabilitatea pentru neluarea inseama a atentionarilor relatate mai sus sau a efectelor cauzate de utilizarea ochelarilor pentru realitate virtuala.

 

Regulament Specific Space Pirate Trainer

 

Nume competitie:  Space Pirate Trainer

Data desfasurarii: 27 ianuarie

Interval orar: 10:00 – 15:00

Mod Joc: Single Player

Numar minim participanti: 3

Numar maxim de participanti:

Inscrieri:

 • Inscrierile se vor face la fata locului incepand cu ora 10:00 pe sistemul primul venit, primul servit
 • Ultimul grup/individ se poate inscrie la ora 14:30

Start meci: concursul incepe odata cu inscrierea primilor participanti si continua pana la deciderea castigatorilor (locurile 1-3).

 

Desfasurare meciuri:  participantii vor concura individual conform ordinii de inscriere stabilite la fata locului, primul venit/primul servit. Fiecare participant va juca pe modul Arcade, doua incercari(incalzire si concurs), avand la dispozitie 3 vieti pentru fiecare incercare pana se incheie jocul. Scorul inregistrat la terminarea celor 3 vieti din faza de concurs, cand apare mesajul Game Over, este cel cu care participantul intra pe lista de concurs.

 

Clasament:  Clasamentul se face conform scorului obtinut, primele 3 locuri fiind ocupate de catre participantii cu cel mai mare scor. Daca exista situatia in care primele locuri au scor identic, atunci arbitrii vor decide metoda de departajare care consta fie in acordarea unui meci de departajare fie tragere la sorti, in functie de timpul total ramas pentru concursul Space Pirate Trainer.

 

Regulament Specific Elven Assassin

Nume competitie:  Elven Assassin

Data desfasurarii: 27 ianuarie

Interval orar: 16:00 – 20:00

Festivitate premiere: 20:30

Mod Joc: Echipe a cate 4 jucatori

Numar minim participanti: 3 echipe a cate minimum 4 jucatori

 

Inscrieri:

 • Inscrierile se vor face la fata locului incepand cu ora 16:00 pe sistemul primul venit, primul servit
 • Ora finala pentru inscrieri este 19:30

Start meci: concursul incepe odata cu inscrierea primilor participanti si continua pana la deciderea castigatorilor (locurile 1-3).

 

Desfasurare meciuri:  In timpul turneului echipele vor concura conform ordinii de inscriere stabilite la fata locului. Fiecare echipa va juca pe modul XXXX. Jocul se termina atunci cand echipa pierde pe harta pe care o are de aparat. In acest moment se inregistreaza scorul fiecarui jucator in parte si apoi se aduna toate cele 4 scoruri. Totalul rezultat este scorul cu care echipa intra in concursul general.

 • In cazul in care o echipa ramane fara maxim 1 jucator si nu gaseste o solutie sa il inlocuiasca la fata locului, echipa poate opta pentru un participant ad-hoc care sa li se alature.

 

Clasament:  Clasamentul se face conform scorului total obtinut de o echipa, primele 3 locuri fiind ocupate de catre echipele cu cel mai mare scor. Daca exista situatia in care primele locuri au scor identic, atunci arbitrii vor decide metoda de departajare care consta fie in acordarea unui meci de departajare fie tragere la sorti, in functie de timpul total ramas pentru concursul Elven Assassin.

 

Regulament Specific The Unspoken

Nume competitie:  The Unspoken

Data desfasurarii: 28 ianuarie

Interval orar: 10:00 – 19:00 | ora 19:30 – festivitatea de premiere

Pauza: Campionatul se supenda pe o durata de 60 min intre orele 14:00-15:00.

Mod Joc: Duel – 2 jucatori

Numar minim participanti: 4

Numar maxim de participanti: 32

 

Inscrieri:

 • Inscrierile se vor face la fata locului incepand cu ora 10:00 pe sistemul primul venit, primul servit
 • Ultimul grup/individ se poate inscrie la ora 18:20

 

Start meci: concursul incepe odata cu inscrierea primilor participanti si continua pana la deciderea castigatorilor (locurile 1-3).

 

Desfasurare meciuri:

     – In timpul turneului cate doi participanti vor concura unul impotriva celuilalt conform ordinii de inscriere stabilite la fata locului. Fiecare duel intre doi jucatori se va desfasura intr-un singur meci compus din trei runde.

 • Un duel se desfasoara intr-un singur meci
 • Un meci este compus din 3 runde.
 • Participantul cu majoritatea rundelor castigate va fi declarant victorios in meci
 • Duelurile au loc pe o arena selectata la intamplare.
 • Jucatorii vor avea la dispozitie clasa “Anarchist” cu echipamentul: “Spearforge”, “Dispelling Censer”, “Aerogranne”. Rundele dureaza 5 minute, cand timpul expira persoana cu cele mai multe puncte de viata castiga runda.
 • Configuratia echipamentului nu poate continue nici unul din cele 3 artefacte duplicat.

 

Clasament:  Meciul este castigat cand unul din cei doi duelisti castiga 2 din cele 3 runde. Castigatorul va avansa in clasament.

Premii

Space Pirate Trainer

Premiul I – SPT

Premiul II – SPT

Premiul III – SPT

The Unspoken

Premiul I – The Unspoken

Premiul II – The Unspoken

Premiul III – The Unspoken

Elven Assassin

Premiul I – Elven Assassin

 • 4 x voucher de o ora la Gateway VR Studio
 •  4 x set tastatura + mouse Lenovo
 •  4 x voucher de reducere la achizitionarea unui abonament Electric Castle

Premiul II – Elven Assassin

 • 4 x voucher de 2 ore la Gateway VR Studio
 •  4 x voucher de reducere la achizitionarea unui abonament Electric Castle
 • 4 x set caciula, rucsac, ochelari de soare Trust Gaming

Premiul III – Elven Assassin

 • 4 x voucher de 1 ora la Gateway VR Studio
 •  4 x voucher de reducere la achizitionarea unui abonament Electric Castle
 • 4 x set caciula, rucsac, ochelari de soare Trust Gaming

 

ABOUT THE AUTHOR

Andreea
Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.