post malone
12oct.

Urmareste un concert Post Malone in realitatea virtuala

Se pare că artiştii au prins gustul VR-ului, altfel nu putem explica avalanşa de artişti care au astfel de concerte. Fanii rap îl pot urmări chiar pe Post Malone în realitatea virtuală într-un show care va avea loc pe 17 octombrie.

Rapperul american se afla în turneul Runaway, iar într-una din aceste date va cânta la PNC Arena în Raleigh, Carolina de Nord, ocazie cu care showul va fi transmis live pe headseturile Oculus. Fanii care vor să vadă întreg momenul în VR trebuie să fie pregătiţi pentru că experienţa va dura 3 ore, şi jumătate, aşa că trebuie să aibă headseturile Oculus Go sau Oculus Quest pregătite şi aplicaţia Oculus Venues gata de distracţia, iar showul va începe la ora locală 5pm PT/8pm ET. Concertele au fost transmise şi produse în parteneriat cu Supersphere, o companie de streaming imersiv, responsabilă şi pentru alte show-uri similare.

Platforma socială Oculus Venues le oferă utilizatorilor posibilitatea de a urmări evenimente live sau înregistrate, în realitatea virtuală – de la sport, show-uri de stând up până la concerte. Nu e pentru prima dată când Post Malone oferă un show în realitatea virtuală; anul trecut artistul responsabil pentru hiturile Better Now şi Wow a avut un parteneriat cu MelodyVR prin care a transmis în întregime concertul sold-out de la Toyota Music Factory. Aplicaţia includea şi o serie de „jump-spots”, cu ajutorul cărora puteai vedea showul din diferite unghiuri, cum ar fi de pe scenă sau din mijlocul publicului.

Post Malone e departe de a fi singurul artist care are showuri în VR – am văzut-o şi pe Billie Eilish în această toamnă, Panic! at the Disco, Wiz Khalifa, 2 Chainz sau H.E.R. E o nouă formă de a fi alături de fani, de a le oferi ceva în plus, mai ales celor care nu au mai putut să îşi cumpere bilete la concerte pentru că acestea sunt sold-out.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.