26sept.

Gateway VR Studio ajunge in Centrul Vechi cu primul Pop Up Store de VR

Gateway VR Studio s-a gândit la fanii realităţii virtuale şi ajunge în Centrul Vechi al Bucureştiului cu primul pop-up store de realitate virtuala. Cei care îşi doresc să zboare, să aibă parte de experienţe pline de adrenalină sau pur şi simplu să încerce pentru prima dată realitatea virtuală o pot face acum şi în cadrul unui pop up store situat pe Strada Şelari, nr. 4, în zona centrală a Capitalei. La fel ca la la studioul aflat în incinta Clubului Fabrica, doritorii pot încerca cele mai populare jocuri de realitate virtuală, trăi experienţe tari, care cresc pulsul inimii, sau pot explora lumile virtuale prin intermediul headseturilor HTC Vive.

Echipa Gateway VR Studio este alături de cei care nu s-au mai bucurat până acum de o asemenea experienţă, tocmai pentru a-i ghida şi a le oferi cele mai bune sfaturi şi idei de aplicaţii. Pentru cei care nu sunt la prima călătorie prin lumile virtuale, echipa noastră vine cu noi ponturi, idei şi jocuri sau aplicaţii noi, pe gustul fiecăruia.

Oricine ajunge prin Centrul Vechi poate încerca realitatea virtuală, într-o experienţă de 15 minute şi poate alege din peste 50 de aplicaţii disponibile. Copiii se pot bucura de jocuri gândite special pentru cei mici, cei care vor să împuşte zombies au mai mult de o singură aplicaţie de unde pot alege, iar plimbăreţii pot ajunge inclusiv pe Marte sau pe Lună.

Ideea acestui virtual reality pop-up store a apărut din dorinţa de a le oferi curioşilor posibilitatea de a găsi realitatea virtuale mai aproape de ei, într-o zonă cu trafic pietonal mare şi într-un timp suficient pentru că oricine să îşi poată face o idee despre ce înseamnă VR. Evident, experienţele pot fi prelungite, iar cei care îşi doresc să exploreze şi mai multe lumi virtuale sunt invitaţi să îşi facă o rezervare la studioul nostru. Aplicaţiile sunt disponibile într-o paletă largă, de la cele artistice, precum Google Tilt Brush, până la jocurile iubite de copii, precum Job Simulator, şi cele care pun mintea la încercare, de tipul escape room sau multiplayer. Realitatea virtuală şi-a găsit în ultima vreme o mulţime de aplicaţii practice şi o regăsim în marketing, tehnologie şi chiar design.

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (2)
- Gateway VR / octombrie 11, 2018

[…] faceţi e o rezervare, iar noi vă aşteptam fie în incinta Clubului Fabrica, fie în Centrul Vechi pentru a vă pune curajul la încercare şi adrenalina în […]

Răspunde
Top 5 jocuri VR de Halloween - Gateway VR / octombrie 11, 2018

[…] faceţi e o rezervare, iar noi vă aşteptam fie în incinta Clubului Fabrica, fie în Centrul Vechi pentru a vă pune curajul la încercare şi adrenalina în […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.