panic! at the disco
06sept.

Urmareste un concert Panic! At the Disco in realitatea virtuala

Se pare că e cel mai nou trend între marile nume mondiale: acum poţi urmări un concert Panic! At the Disco în realitatea virtuală. Dacă sunteţi printre fanii trupei şi nu aţi apucat să îi vedeţi live, acum aveţi şansa să îi urmăriţi în VR prin intermediul aplicaţiei MelodyVR. 

Panic! At the Disco aproape şi-a încheiat turneul Pray for the Wicked, iar în cadrul acestuia au avut şi două show-uri speciale la Londra, pe O2 Arena, care au beneficiat de o mulţime de efecte speciale şi un setlist de 28 de piese. MelodyVR au înregistrat concertul din şase unghiuri diferite şi au creat o experienţă specială pentru toţi cei care îşi doresc să fie transpuşi cu totul în concertele care au avut loc în lună martie a acestui an. Odată cu acest gen de spectacol, trupa îşi ţine fanii în priză până când vor reveni pe scenă, pentru că după ultimele două show-uri care vor avea luna aceasta şi în octombrie vor intra într-o binemeritată pauză.

“With MelodyVR, you can get closer than ever to your favorite artists and control what you see by moving between ‘Jump Spots’. Which means you can go down the front, deep in the crowd, or even up on stage with the bands you love. Don’t worry, we won’t tell security.

Experienţele în realitatea virtuală, realizate în cadrul concertelor, sunt noul trend în industria muzicală şi tot mai mulţi artişti se lasa filmaţi şi înregistraţi în cele mai mici detalii pentru a veni cu ceva în plus pentru fanii muzicii lor. După biletele care includ meet & greet, era nevoie de un plus de conţinut, iar industria muzicală l-a găsit. Pentru că nu poţi lăsa hoarde de admiratori pe scenă sau în culise să vadă cum arată producţia unui show îndeaproape, filmările în realitatea virtuală sau în 360 sunt cea mai bună metodă de a-i ţine aproape de trupă.

MelodyVR au mai multe show-uri disponibile pentru fanii muzicii şi tehnologiei – artişti precum Rae Sremmurd, Julia Michaels, Liam Payne, Wiz Khalifa sau Imagine Dragons. Cei care o ascultă pe Billie Eilish au la rândul lor motive să fie încântaţi, la fel şi fanii lui Marshmello, care la rândul lui apare cu un show în realitatea virtuală. Când nu înregistrează concerte pentru VR, artiştii folosesc tehnologia fie pentru a veni cu un conţinut special pentru fani – cum a fost cazul lui Eminem, în timp ce festivalurile muzicale folosesc realitatea augmentată pentru experienţe pentru festivalieri între două setlisturi.

didi

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Urmareste-l pe Adam Savage in realitatea virtuala cu Oculus GO si Quest / septembrie 23, 2019

[…] în AR care însoţesc emisiunile de televiziune sau chiar concerte în VR prin aplicaţii precum MelodyVR, toate gândite pentru a oferi un nou tip de entertainment […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.