06dec.

Mos VR vine la Gateway!

Pentru că suntem în luna cadourilor, Moș VR vine la Gateway cu jocuri noi și premii săptămânale!

Dacă tot a sosit sezonul rece te așteptăm la Gateway VR Studio cu o sumedenie de jocuri și experiențe noi, numai bune să te mențină… cald și să îți ofere clipe de neuitat alături de cei dragi!

Ce câștigi?

  1. Reducere de 30% la achiziționarea abonamentului de 10 ore
  2. Reducere de 20% la achiziționarea abonamentului de 5 ore
  3. 5 vouchere de câte 30 de minute de joacă

Cum câștigi?

Vino singur sau cu prietenii/familia la studio și jucați-vă. Lăsă-ne numele, adresa de email și numărul de telefon iar la finalul fiecărei săptămâni extragem câștigătorii.

Care sunt jocurile noi pe care ți le-am pregătit?

  1. Richies’ Plank Experience – Xmas edition  

O experiență care nu este pentru cei slabi de inimă. Te sui pe un zgărie nor, iar apoi sari în sania lui Moș VR: ai o misiune deosebit de importantă, anume de a livra caoduri în tot orașul. Există totuși șansa să ai motion sickness așa că este ideal să faci niște teste în primă fază. Fii fără grijă, echipa Gateway se va sigura că ai parte de cea mai plăcută experiență!

2. Elven Assasin – cel mai nou joc de tipul archery tower defence al studioului

Fie că vii singur, cu prietenii sau cu familia, acest multiplayer (permite până la 4 jucători concomitent) vă va oferi garantat clipe de neuitat în care vă veți consolida spiritul de echipă trăgând cu arcul în orci, dragoni și tot soiul de creaturi care vor dori să va învingă.

3. Titanic VR

Da! Moș VR ți-a adus șansa de a explora în această iarnă  chiar epava faimosului Titanic! O experiență de neuitat, bazată pe fapte și consemnări istorice reale care garantat va trezi o sumedenie de sentimente în adâncul tău!

4. Pay Day 2 VR

Pay Day 2 sare din tolba lui Moș VR și te cheamă degrabă la joacă împreună cu încă 3 prieteni! Intrați în pielea, sau mai bine zis, măștile  echipei PAYDAY origial – Dallas, Hoxton, Wolf și Chains – și porniți în aventuri în Wasington DC!

5. Killing Floor: Incursion

Moș VR nu i-a uitat pe fanii shooterelor de zombie și a scos din a sa tolbă o nouă și înfricoșătoare aplicație pe care o poți explora singur sau împreună cu un prieten – mai ales dacă… îți este prea frică. 🙂

6. Gorn VR

Din seria cadourilor lui Moș VR pentru cei care sunt tari… de inimă, avem Gorn VR, faimos pentru scenele sale (uneori absolut nenecesar ) de violente. Simulatorul cu gladatori îți va pune imagianația la încercare și te va mâna la… rele!

Tolba lui Moș VR nu se golește aici, dar te așteptăm la studio să încerci cele peste 60 de aplicații single sau multiplayer din care în mod sigur vei găsi, cu ajutorul echipei Gateway, ceva să ți se potrivească.

Rezervă-ți locul – https://www.vrstudio.ro/rezervari/

Contactează-ne pentru orince informații  sau detalii la numărul de telefon 0774 607 784 sau pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/gatewayvrstudio/

Come Play at Gateway!

ABOUT THE AUTHOR

Andreea
Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.