19mart.

Invata o limba straina in realitatea augmentata cu Mondly AR

Mondly este o aplicaţie prin intermediul căreia utilizatorii pot învăţa până la 33 de limbi străine. Acum, românii de la Mondly o duc la următorul nivel, iar cei care vor să se perfecţioneze pot învăţa o limba straina in realitatea augmentata.

limba straina in realitatea augmentata

Lecţiile virtuale şi conversaţiile pot avea loc în şapte limbi diferite (engleza britanică şi americană, franceza, germana spaniolă, italiană şi portugheză). Astfel, prin intermediul realităţii augmentate, un profesor virtual poarta conversaţii cu învăţăceii, procesează răspunsurile primite şi oferă feedback instantaneu. Pentru a uşura procesul de învăţare, Mondly oferă tot felul de obiecte virtuale cu care pot interacţiona, tocmai pentru a creşte sentimentul de imersivitate.

Scopul nostru la Mondly a fost întotdeauna să eliminăm barierele învăţării bazate pe tehnologie. MondlyVR a fost un pas uriaş în direcţia potrivită, iar odată cu lansarea MondlyAR headseturile nu mai sunt acum o barieră care să împiedice lecţiile imersive de limbi străine, cu un profesor virtual care răspunde la nevoile fiecărui student, a declarat CEO-ul Mondly, Alex Iliescu.

Mondly a lucrat alături de Google pentru a dezvolta aplicaţia în realitatea augmentată, cu ajutorul ARCore. ATi Studios plănuiesc să lanseze şi versiunea pentru Apple App Store până la finalul acestei luni, iar după updateul programat în această vară, utilizatorii vor găsi peste 30 de limbi disponibile în aplicaţie.

MondlyAR este suportată de device-uri ca Samsung Galaxy S7, S8, S9, Note 8; Google Pixel 1, 2; LG V30, V30+ Android, ASUS Zenfone AR şi OnePlus 5 şi se descarcă din Google Play. Lecţiile introductive sunt gratuite, însă experienta completă se accesează prin Mondly Premium, pentru 10 dolari pe lună sau 48 de dolari pe an.

Mondly se foloseşte de realitatea virtuală şi de chatboti pentru a-şi ajuta utilizatorii să înveţe mai bine şi mai uşor limbile străine. Aplicaţia a apărut în 2016 şi a primit premiul Regional App of the Year Europe în competiţia FBStart Apps of the Year, avand peste 30 de milioane de utilizatori. Realitatea augmentată oferă tot felul de posibilităţi de învăţare, inclusiv cântatul la un instrument devine mult mai facil. Pe lângă asta, o găsim în medicină, unde la fel ajuta studenţii să înveţe, sau în turism, unele obiective turistice oferind o experienţă completă în tururile lor.

 

didi

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.