don diablo vr
18dec.

Don Diablo, inca un DJ care ajunge in realitatea virtuala

Realitatea virtuală e noul mediu prin care DJii ajung la fanii lor, iar cel mai recent nume care ajunge în VR este Don Diablo. Fanii care vor să îl vadă, dar nu au cum să ajungă la următorul lui set şi au la dispoziţie un o cască de realitate virtuală îl pot urmări în Sansar, pe 19 decembrie.

Don Diablo va avea un concert pe 19 decembrie în clubul din Kolm Bootshaus, iar cei care nu pot ajunge la eveniment au şansa îl vadă live, în VR pentru o sumă cuprinsă între 5 şi 10 euro. Biletele s-au pus în vânzare, iar posesorii de headseturi Oculus sau Vive au şansa să îl vadă şi să asculte live noi piese chiar dacă nu sunt nici măcar în Europa. E genul de show disponibil oricui oriunde şi e gândit în aşa fel încât şi dacă nu ai un headset VR vei putea participa la concert.

Don Diablo nu este singurul DJ care a optat pentru un show în realitatea virtuală şi nu ne miră deloc. L-am văzut pe Marshmello care a pus muzica în Fortnite şi în VR, iar alţi artişti i-au urmat. Cea mai populară adolescenta a momentului, Billie Eilish a avut şi ea un concert în VR, la fel Bjork, care şi-a făcut un show disponibil în realitatea virtuală, sau Panic! At the Disco şi Post Malone. Unii artişti au mers mai departe de a avea un show în VR şi au venit cu un documentar, cum a fost cazul lui Eminem şi al său Marshall from Detroit.

Realitatea virtuală este un tool foarte bun de entertainment care nu se limitează doar la jocuri. Dovada o fac concertele în realitatea virtuală, dar şi filmele, iar acum la Gateway VR Studio fanii tehnologiei şi nu numai pot urmări filme în Cinema VR. Festivaluri internaţionale importante de film, precum Sundance, au inclus între peliculele prezentate şi filme realizate pentru realitatea virtuală.

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Intra si descopera lumea Pink Floyd in realitatea augmentata / decembrie 20, 2019

[…] fani. Artişti precum Billie Eilish, Panic! At the Disco, Post Malone sau DJs că Marshmello sau Don Diablo au avut concerte în realitatea virtuală, transmise live pe platformele de gen pentru fanii care […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.