vr-team-building-training

Mută totul pe tărâmul imaginației.

Realitatea virtuală e din ce în ce mai des folosită în trainingurile angajaților. De ce? Pentru că ne vine mult mai ușor să învățăm când experimentăm ceva nou first-hand. Această tehnologie permite interactivitate, acurateţe şi costuri reduse pentru orice program de training care implică lucru manual.

Are aplicabilitate în toate domeniile, fie că este vorba de pregătirea unui alpinist utilitar care învaţă să monteze o antenă la altitudine sau de un inginer care asamblează piesele unui motor. Așa aduci la viață orice acțiune care necesită antrenament, fără a fi nevoie să te deplasezi undeva anume sau să le pui la dispoziție angajaților tehnologie și echipamente greoaie și complexe.

Pune accent pe ceea ce contează!

Pe lângă training, VR-ul este un tool foarte bun pentru team building. De la simple pauze de detensionare, până la adevărate turnee de multiplayer, realitatea virtuală te ajută să dezvolți aptitudinile necesare lucrului eficient în echipă.

Realitatea virtuală îi ajută pe membrii echipei să dezvolte relații de încredere, să comunice mai bine și sporește coeziunea grupurilor. Accesul la o gamă largă de aplicații oferă posibilități nelimitate și nesperate de distracție și îmbunătățire a coordonării.

Viteză de reacție, troubleshooting, problem solving, cooperare și respectarea deadline-urilor- le-am redefinit pe toate și le-am dat o față nouă și distractivă. E genul de proiect care cu siguranță n-o să fie amânat sau pasat de la o echipă la alta.

Contactează-ne pentru oferta personalizată

Nume:
Telefon:
Message:

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in vederea ofertarii.