13dec.

Joaca RollerCoaster Tycoon in realitatea virtuala

Cunoscuţii producători Atari au anunţat că lansează RollerCoaster Tycoon Joyride, o versiunea în realitatea virtuală, special pentru Playstation VR a cunoscutului joc. Astfel, fanii se vor putea imersa în totalitatea în lumea creată de Atari, vor putea construi rollercoasterele şi distracţii şi se vor putea da în ele, totul în VR. Evident, există şi varianta non-VR pentru sistemului Playstation 4.

rollercoaster tycoon

RollerCoaster Tycoon Joyride include o mulţime de tool-uri care le dau jucătorilor posibilitatea de a construi un montaigne-rousse în doar câteva minute pentru ca apoi să le încerce la prima mână, în realitatea virtuală. În plus, pot trage la tot felul de ţinte aflate în mişcare, se pot întrece cu prietenii în sesiuni multiplayer şi îşi pot împărtăşi creaţiile în reţeaua Playstation. Pentru prima oară, jucătorii îşi vor putea construi rapid rollercoastere senzaţionale pentru ca apoi să se dea în ele, iar variantele de joc single fiecare progresează treptat, câştigând la punctaj. Mai mult, senzaţiile ţări au fost gândite special, luând în considerare legile fizicii şi felul în care s-ar simţi, în realitate, toate experienţele, existând rollercoastere preincarcate pentru experienţe imersive  complete.

 

While we have a vast catalog of fantastic and iconic games to choose from, we felt the fan-favorite RollerCoaster Tycoon series is ideal for Atari to make its entry into the exciting virtual reality space,” said Fred Chesnais, Chief Executive Officer of Atari. “Being able to design your ultimate roller coaster and then actually jump in and ride your own creation as well as sharing them via PlayStation™Network is an electrifying experience that few will be able to resist, a declarat Fred Chesnais, Chief Executive Officer Atari.

Jocul este deja disponibil la preţul de 30 de dolari, iar noi nu putem decât să vă invităm să încercaţi, fiind prima experienţa de VR lansată de Atari. Nu e primul joc clasic care ajunge în realitatea virtuală, am văzut-o întâmplându-se şi cu Resident Evil în urmă cu vreo doi ani, dar şi cu Skyrim sau Payday.

didi

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.