Descoperă magia în The Unspoken, un titlu Oculus Touch-enabled în realitate virtuală dezvoltat de veteranii de la Insomniac Games. O experiență VR ce te va atrage într-o lume ascunsă plină de vrăji și dueluri între magicieni. Manipulează mediul înconjurător cu forțe oculte canalizate chiar prin mâinile tale, cheamă în ajutori monstruozități nemaivăzute folosind gesturi simple ce îți pun toată puterea la dispoziție. Participă în duelurile vrăjitorilor într-un fight club al magiei și încearcă să ajungi în top.

În The Unspoken magia este reală. Practicanții săi se ascund în locurile întunecate ale orașului. Duelurile între vrăjitori au loc în zone urbane mascate, fiecare locație cu potențial diferit de magie și un mediu distructibil ce va afecta luptă.

Vrăjitorii sunt legați de un cod ce dictează duelurile și impus de un ordin antic și puternic al cărui nume rămâne secret, “the unspoken”. Te va corupe lumea magiei sau îi vei descoperi secretele și vei devini vrăjitorul suprem?

The Unspoken vine cu câteva features unice pentru experiențele VR:
-Player vs. Player unul la unul ce îți va pune la încercare abilitățile magice împotriva străinilor cât și a prietenilor.
-Vrăji puternice: ridică în aer mașinile din jur cu puteri telechinetice, creează o ploaie pirotehnică ce va incinera oponentul, cheamă un cap de mort în flăcări pentru a îți debalansa adversarul. Folosește un scut magic pentru a te apăra și creează artefacte puternice de magie.
-Peste 25 de vrăji și arene de luptă multiple.
-Actualizări frecvente ale jocului cu noi vrăji și arme pe care să le folosești în dueluri.