poly editor
06sept.

Google introduce noi functionalitati pentru Poly Editor

După ce a fost anunţat la începutul verii, acum Google introduce, în final, un nou editor 3D pentru platformă Poly Editor. Schimbarea vine odată cu lansarea Swirl, o platformă care le permite advertiserilor să creeze reclame 3D, video-uri 360, prin care utilizatorii să interacţioneze cu produsele prezentate.

Acum, editorul Poly Editor vine cu noi funcţionalităţi – background-uri customizabile, noi setări pentru animaţii şi reflecţii mai realiste. Cu aceste tool-uri, brandurile vor avea posibilitatea de a-şi crea reclame cât mai imersive pentru produsele lor.  Folosind Swirl, acestea îşi încarcă imaginile 3D pe platforma web, iar utilizatorii le pot întoarce pe toate părţile, pot face zoom în & ouţ şi pot declanşa animaţiile programate anterior.

Totuşi, Swirl rămâne în faza de beta-testare, iar cei care vor să încerce şi să experimenteze cu cea mai nouă tehnologie lansată de Google o pot face accesând pagina oficială de conţinut imersiv.

 

Google nu e la singura inovaţie pentru advertiseri, pentru că la începutul anului a venit şi cu un tool de realitate augmentată gândit în mod special pentru vlogerii de beauty şi advertiserii din industria de make-up.  Mai mult, a venit cu experienţe de realitate augmentată şi pentru unele dintre rezultatele de căutări Google Images, iar experienţa a fost primită cu entuziasm de pasionaţii de tehnologie.

Noi deja ştim că realitatea virtuală şi augmentata sunt un beneficiu pentru branduri, cele două sunt un foarte bun tool de marketing care poate fi folosit de la prezentări, la tururi în VR până la campanii de promovare, exemplele fiind nenumărate. Am văzut campanii care folosesc realitatea augmentată la branduri precum Gucci sau Puma, iar nume precum Jack Daniel’s sau Burger King au lansat propriilor campanii de promo în AR. În schimb, industria filmelor a apelat la realitatea virtuală, lansând aplicaţii complementare filmelor şi experienţe care să continue sau să completeze povestea din film – cum a fost cazul Skyscraper, Hotel Transylvania sau How to Train Your Dragon. 

didi

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.