Gateway VR Studio este primul studio de realitate virtuala de success din Romania. Cu o activitate de peste 2 ani in domeniu, echipa noastra de profesionisti te va sustine complet in demersurile lansarii si administrarii unui studio sau arcade de realitate virtuala pe plan local cu success.

Acoperim toate cele 3 componente principale necesare:

1. Planul de studio si amenajarea de interior.

Ca in orice business, prima impresie a clientului este cea mai importanta, astfel ca spatiul studiolui este menit sa seteze asteptarile clientului cu privire la activitatea pe care o va desfasura. Trebuie din start sa il introduca intr-o alta lume si sa-i creeze ideea de posibilitati nelimitate. Realitatea virtuala este o tehnologie a viitorului asa ca este cu atat mai important ca spatiul in care se desfasoara actiunea sa ofere acel element “wow”. Pozitionarea  corecta in spatiu a echipamentelor cat si elementele de siguranta si uzabilitate sunt absolut necesare pentru functinarea eficienta a locatiei si evitarea accidentelor.

Iti oferim solutia completa, un plan complet pus la punct alaturi de o echipa de design interior specializata in domeniu, personalizata pe spatiul tau.

2. Echipa si comunicarea.

Creearea unui relatii de incredere alaturi de echipa este cheie pentru ca viitorii clienti sa revina iar pentru asta ai nevoie de personal care stie sa comunice, se comporta profesionist si mai ales arata pasiune pentru ceea ce fac.

3. Experientele Imersive Potrivite

Pe parcursul a peste doi anoi de experienta am avut ocazia sa testat atat noi cat si impreuna cu clientii nostri majoritatea experientelor VR disponibile pe piata. Sunt multe! Iar alegerea corecta a acestora in functie de dificultate, intensitate, usurinta in folosire si client este unul din elementele cheie pentru ca viitorul tau studio sa aiba success financiar. Iti punem la dispozitie o lista, sustinuta in spate de date reale, astfel ca investitia de timp cat si resurse financiare sa fie potrivita iar noua locatie sa poata incepe cu dreptul.

Name:
Phone:
Message:

I consent to the processing of personal data in order to receive personalized offers.
I consent to receive e-mail newsletters.