Craciun vr
03dec.

Anul acesta, cele mai tari cadouri de Crăciun vin cu realitatea virtuala

Te-ai săturat să primeşti şi să oferi aceleaşi seturi cosmetice, parfumuri sau nimicuri pentru casă? Atunci avem soluţia pentru că anul acesta, cele mai tari cadouri de Crăciun vin cu realitatea virtuală.

Oferă un voucher cadou pentru experienţe în VR – fie ele experienţe premium sau Cinema VR, sigur vei ieşi din linia cadourilor clasice de sărbători. Nu contează că e mama, fiul, colegul de birou pentru Secret Santa sau soţul, toată lumea, orice vârstă ar avea, gamer sau nu, va aprecia o experienţă în realitatea virtuală.

Aplicaţiile de VR sunt gândite să ofere o experienţă complet imersivă, în care te plimbi, te joci, descoperi sau doar te bucuri de o nouă lume. Iar senzaţiile pe care le oferă şi sentimentul pe care îl ai după ce dai jos headsetul de pe ochi nu se compară cu nici un parfum. Trendul în ultima perioadă a fost cel al experienţelor, al trăirilor, iar noi ne dorim să încercăm, să testăm, să vedem şi să facem lucruri noi, interesante şi care să lase în urmă un sentiment puternic. Paradigma s-a schimbat, am văzut asta de la teambuilding-uri până la activări de brand-uri în magazine, aşa că de ce să nu o schimbăm şi când vine vorba de oferit cadouri, de Crăciun sau pentru alte ocazii.

Realitatea virtuală se adresează oricui, experienţele pot fi încercate de aproape orice vârstă – de la cei pitici până la bunici. Nu necesită nici un fel de pregătire anterioară, trebuie doar să fi pregătit de aventură – realitatea virtuală te poate purta oriunde în lume, te poate duce în interiorul unor capodopere ale picturii sau, pentru amatorii de adrenalină, te poate duce fix în lupta împotriva orcilor invadatori.

Copiii se pot juca în Summer Funland sau pot încerca un clasic – Fruit Ninja sau, preferatul copiilor peste tot în lume – Job Simulator. E cea mai bună variantă pentru copiii care vor să facă pe bucătarii, funcţionarii sau să repare maşini. Pentru cei care vor să se plimbe – fie ei adulţi sau copii, avem experienţe precum The Blu, unde ajungi pe fundul mărilor, Amazon Odyssey, unde descoperi jungla Amazonului sau Everest VR, pentru cei pasionaţi de munte, înălţimi şi un pic de adrenalină.

Pe cei mai timizi în ale tehnologiei sau care nu îşi doresc experienţe prea solicitante îi invităm să descopere The Night Cafe, pictura celebrului Van Gogh, să se plimbe pe lângă epava faimosului Titanic sau să descopere misiunea Apollo 11 mai îndeaproape. Suntem convinşi că un asemenea cadou de Crăciun va fi mai apreciat decât un set de bărbierit sau şampon + balsam şi cremă de corp.

Pasionaţii de aventură au la dispoziţie o mulţime de jocuri, iar  cei care abia aşteaptă o provocare se pot întrece în turnee sau juca în multiplayer o serie întreagă de aplicaţii. Avem clasicul Skyrim VR, ajuns şi el în VR, vânătoare de zombies în Arizona Sunshine sau competiţie pură pentru cel mai bun punctaj cu Pistol Whip şi Beat Saber. Iubitorii de puzzle-urile, care vor să îşi pună mintea la contribuţie şi au încercat tot ce înseamnă escape room au pregătit ceva special – seria de jocuri ARVI VR, care îi va pune în realitatea virtuală în faţa unor dileme care doar par uşor de rezolvat.

Dacă v-am convins că o experienţă în realitatea virtuală este cadoul ideal pentru Moş Niculae, Crăciun sau Secret Santa de la birou, atunci tot ce trebuie să faceţi e să plasaţi o comandă online. Voucherele pot fi personalizate cu orice urare vă doriţi, iar dacă nu ştiţi exact ce şi cum s-ar potrivi ne puteţi contacta pentru a vă oferi cele mai bune soluţii şi idei pentru un cadou care sigur va lăsa o impresie bună.

didi

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.